Claudiu Răducanu și-a recuperat o parte din avere! Fostul atacant al Stelei ajunsese într-o situație critică

Alexandru Năstase   
în Fotbal intern
16/02/2019, 20:25
Claudiu Răducanu și-a recuperat o parte din avere! Fostul atacant al Stelei ajunsese într-o situație critică GALERIE FOTO
Claudiu Răducanu şi-a recuperat averea după un proces lung de peste zece ani de zile

Vești în sfârșit bune pentru Claudiu Răducanu. Fostul atacant al Stelei și-a recuperat o parte din avere în urma procesului cu fosta soție. Curtea de Apel din Craiova a fost cea care i-a dat câștig de cauză lui Răducanu în acțiunea judiciară intentată fostei soacre. Acesta a cerut recuperarea averii acumulate în timpul carierei de fotbalist estimată la aproximativ 1 milion de euro.

De remarcat că fostul atacant a divorțat de soția lui, Alice, în urmă cu mai bine de zece ani de zile. Culmea, femeia a fost cea care l-a acuzat că a pierdut banii la jocurile de noroc și că ar fi înșelat-o. Ani de zile cei doi s-au judecat pentru că proprietățile jucătorului erau trecute pe numele mamei soției. La fel s-a întâmplat și în cazul banilor agonisiţi. Claudiu Răducanu a rămas în urma căsniciei cu un autoturism de lux, Audi TT.

Claudiu Răducanu și-a recuperat o parte din avere! Răducanu
Claudiu Răducanu pe vremea când evolua la Steaua

Claudiu Răducanu și-a recuperat o parte din avere!

După ce femeile n-au putut să probeze cele spuse, instanţa i-a dat dreptate fostului jucător. Mai mult de atât, și cheltuielile de judecată, în valoare de aproximativ 3000 de lei vor fi suportate de fosta soacră.“Am reusit sa dovedim ca acele acte facute in 2009, acea donatie nu a avut la baza un cadru legal. Clientul meu isi recupereaza astfel o parte din avere, iar pentru celelalte bunuri vor face alte proceduri necesare” a declarat Daniela Oancea, avocata lui Claudiu Răducanu.

De curând s-au împlinit și 15 ani de la golul marcat de Claudiu Răducanu pentru Espanyol la Villarreal, gol care avea să îi scape pe catalani de la retrogradare. Mai mult de atât, fostul atacant s-a îndreptat imediat după ce a înscris spre tribuna unde se aflau fanii veniți de la Barcelona. Le-a aruncat tricoul, dar gestul său a declanșat o adevărată nebunie soldată cu mai multe căderi după ce o parte a tribunei s-a prăbușit.

  • 58 de goluri a marcat Claudiu Răducanu în tricoul Stelei

 

Închide ×