Life

Clipe de coșmar pentru Ramona Olaru. Ce a pățit vedeta în vacanța din Egipt: ”Am pierdut contactul cu realitatea”

Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în vacanța din Egipt. Ce a pățit vedeta? La un moment dat i s-a părut că a pierdut contactul cu realitatea.
23.04.2024 | 13:22
Clipe de cosmar pentru Ramona Olaru Ce a patit vedeta in vacanta din Egipt Am pierdut contactul cu realitatea
Clipe de coșmar pentru Ramona Olaru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a mers în vacanță în Egipt însă avea să trăiască un adevărat coșmar. Vedeta a ajuns la Cairo, și-a făcut deja planuri, însă lucrurile au cam scăpat de sub control. Ce a pățit aceasta?

Ce a pățit Ramona Olaru în Egipt

Ramona Olaru urma să aibă o vacanță de vis în Egipt. Totul s-a schimbat când vedeta și-a pierdut pașaportul. Iar acesta a fost doar începutul poveștii pentru că au urmat și alte probleme serioase.

ADVERTISEMENT

După ce și-a luat viza din aeroport, Ramona Olaru a mers la hotel, unde i-a fost cerut pașaportul. Acela a fost momentul în care vedeta și-a dat seama că a pierdut documentul în drumul spre ieșirea din aeroport.

„Am ajuns într-o oră, am mers la recepție să fac check-in-ul. Nenea ăla mi-a cerut pașaportul. Caut, nimic. Pașaportul nu exista. Am pierdut pașaportul în drumul de la ieșire din aeroport până la Uber. Ce rămâne de făcut? Sună la aeroport să mă anunțe dacă găsește ceva.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, o țară fără infrastructură, fără nimic, ceva îngrozitor. Am început să îi sun pe toți pe care îi cunosc și care m-ar fi putut ajuta să ajung la Ambasada Română din Cairo. Asta era la 2 noaptea. Am reușit să iau legătura cu Ambasada foarte rapid.”, a povestit Ramona Olaru pe Instagram.

Probleme pe bandă rulantă pentru vedetă

Deși vedea a intrat deja în panică, lucrurile păreau că se rezolvă. Aceasta a mers la Ambasadă, însă se pare că mai avea de mers și la alte instituții astfel încât să poată obțină toate documentele pentru a se întoarce în țară.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu s-au terminat doar aici. Se făcuse seară, iar Ramona Olaru a luat un Uber pentru a ajunge unde avea nevoie. După câteva minute de mers, a avut loc și un accident rutier, în timp ce vedeta se afla în mașină.

Acela a fost momentul în care asistenta tv spune că pur și simplu a pierdut contactul cu realitatea. Iar la final, adresa unde a ajuns era una complet greșită. Ramona Olaru nu avea internet pe telefon, iar șoferul de Uber nu știa engleză. Chiar și așa, bărbatul a ajutat-o.

ADVERTISEMENT

„A venit Uberul, ne-am urcat în el, mergem 3-4 minute. La un moment dat încetinește să treacă de un dâmb și din spate… ne lovește unul. Pentru câteva secunde, am pierdut contactul cu realitatea. (…) Am ajuns la o adresă total greșită. Eram singură, fără internet, șoferul de Uber nu știa deloc engleză. Nu vorbea cu mine, dar m-a ajutat”, a adăugat vedeta de la Antena 1.

Finalul a fost unul fericit. După ore în șir în care a mers de la o instituție la alta în Egipt, Ramona Olaru a obținut documentele de care avea nevoia. Vedeta a revenit în țară, însă cel mai probabil nu va uita tot ce a trăit într-un timp așa scurt.

ADVERTISEMENT
Tags: