Life

Clipe grele pentru Kamara. Fiul său ar putea ajunge din nou pe mâna medicilor

01.02.2021 | 12:28
Clipe grele pentru Kamara Fiul sau ar putea ajunge din nou pe mana medicilor
ADVERTISEMENT

Ani de-a rândul, Kamara a luptat din greu să strângă banii pentru operațiile la care a fost supus fiul său, Leon și-a păstrat vie speranța că într-o bună zi vor reuși să depășească împreună toate necazurile. Din fericire, momentul se apropie cu pași repezi, dar mai au de trecut un hop.

Specialiști de peste hotare îl vor examina atenție pe micuț și vor decide dacă tratamentul își poate urma cursul firesc, printr-o nouă intervenție chirurgicală, sau va trebui să mai aștepte puțin. Un lucru e cert: starea de sănătate i se ameliorează pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a dezvăluit îndrăgitul artist.

Kamara, noi detalii despre starea de sănătate a lui Leon. Este posibil să urmeze o nouă operație

Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina.

ADVERTISEMENT

Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată.

Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă. Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat.

ADVERTISEMENT

Trebuia să vină în decembrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara, unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon.

Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a declarat Kamara, explicând, totodată, cum au apărut problemele de sănătate ale fiului său.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o eroare medicală dublă. Mai întâi au forțat-o pe fosta mea soție să nască natural, deși ea trebuia să nască prin cezariană.

A făcut stop cardio-respirator la prima alăptare. De aici a fost problema cea mai gravă care i-a afectat partea stângă a creierului, care e responsabilă de zona motorie”, a adăugat componentul trupei Alb Negru.

ADVERTISEMENT