Life

Clipe grele pentru Ramona Bădescu, Tatăl său, în vârstă de 89 de ani, a fost infectat cu Covid 19: ”Mă distruge sufletește!”

09.11.2020 | 19:23
Clipe grele pentru Ramona Badescu Tatal sau in varsta de 89 de ani a fost infectat cu Covid 19Ma distruge sufleteste
Ramona Bădescu este devastată. Tatăl său a murit din cauza infectării cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu se confruntă cu momente foarte grele. Vedeta a aflat că tatăl ei, în vârstă de 89 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus și se teme foarte mult pentru starea lui de sănătate.

Ramona Bădescu are o relație foarte apropiată cu familia ei și, chiar și de la distanță, se asigură că cei dragi sunt bine și discută permanent cu ei. Recent, tatăl său a fost confirmat pozitiv cu coronavirus și, din cauza vârstei înaintate, aceasta este foarte îngrijorată.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță se află acum în Italia și nu poate veni în țară. Cu toate acestea, ea ține constant legătura cu mama ei, Liana Bădescu, pentru a se asigura că tatăl ei este în afara oricărui pericol.

Clipe grele pentru Ramona Bădescu, Tatăl său, în vârstă de 89 de ani, a fost infectat cu Covid 19: ”Mă distruge sufletește!”

Ramona Bădescu a aflat că tatăl ei, Cristel Bădescu, în vârstă de 89 de ani, a fost depistat cu coronavirus și trece prin clipe cumplite, temându-se pentru starea de sănătate a părintelui său. Mama sa, Liana, în vârstă de 85 de ani, încă așteaptă rezultatul testului.

ADVERTISEMENT

Tatăl actriței a fost internat de urgență la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova, la secția cardiologie. Ramona Bădescu le este recunoscătoare medicilor pentru atenția pe care i-o acordă părintelui ei, mai ales pentru că ea nu poate fi alături de familia sa. Vedeta este stabilită de 30 de ani în Italia și are grijă de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio.

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova,  secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu…Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism. Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, si nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a mărturisit vedeta printre lacrimi.

ADVERTISEMENT

Momentan, familia actriței așteaptă rezultatul mamei Ramonei. Liana Bădescu a făcut testul în urmă cu ceva timp, însă nu a primit încă rezultatul acestuia.

“Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai spus Raluca Bădescu.

ADVERTISEMENT
Tags: