Sport

Club Brugge – PAOK 1-0, în sferturile UEFA Conference League. Răzvan Lucescu, înfrângere la limită. Calificarea se decide la retur

Club Brugge a câștigat duelul cu PAOK, scor 1-0, în meciul tur din sferturile UEFA Conference League. Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la limită în deplasare.
11.04.2024 | 23:54
Club Brugge  PAOK 10 in sferturile UEFA Conference League Razvan Lucescu infrangere la limita Calificarea se decide la retur
Club Brugge a câștigat duelul cu PAOK, scor 1-0, în meciul tur din sferturile UEFA Conference League.
ADVERTISEMENT
11-04-2024
18:18

Club Brugge - PAOK 1-0 (Vetlesen 6)

FINAL DE MECI. PAOK a pierdut la limită duelul din deplasare cu Club Brugge, scor 0-1, în prima manșă a „dublei” din sferturile UEFA Conference League. Echipa lui Răzvan Lucescu are handicap de un gol pentru meciul retur. 

Min. 6: GOOOL Club Brugge! Vetlesen deschide scorul din pasa lui Jutgla. 

Min. 1: Partida a început!

Club Brugge: Jackers – Spileers, Mechele, De Cuyper – Sabbe, Onyedika, Vanaken, Vetlesen, Skoras – Thiago, Jutgla. Rezerve: Bursik, Balanta, Boyata, Homma, Meijer, Nusa, Ordonez, Talbi, Zinckernagel. Antrenor: N. Hayen. 

PAOK: Kotarski – Vieirinha, Kedziora, Koulierakis, Baba – Ozdoev, Meite – Zivkovic, Konstantelias, Taison – Samatta. Rezerve: Talichmanidis, Zivkovic, Tzimas, Tsingaras, Thomas, Schwab, Michailidis, Marcos Antonio, Jonny, Despodov. Antrenor: R. Lucescu. 

Club Brugge – PAOK este meciul care îl poate ajuta pe Răzvan Lucescu să pună bazele unei calificări istorice în semifinalele UEFA Conference League. Partida tur din sferturi se joacă în Belgia.

Club Brugge – PAOK, live video online, în etapa sferturile de finală ale UEFA Conference League

Lider în Grecia, PAOK va trebui să treacă de echipa clasată pe locul 4 în clasamentul primei ligi din Belgia. Club Brugge se află, totuși, la doar 5 puncte de prima poziție, ocupată de Anderlecht.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală, belgienii au trecut de Molde, după 1-2 în Norvegia și 3-0 la returul de pe stadionul Jan Breydel. PAOK s-a calificat în sferturi după un show de zile mari. A fost 2-0 pentru Dinamo, la Zagreb, însă grecii s-au impus cu un formidabil 5-1 pe teren propriu.

Pentru Răzvan Lucescu, o calificare în semifinalele Conference League ar fi cea mai mare performanță a carierei, la nivel continental. În 2006, el a ajuns cu Rapid până în sferturile Cupei UEFA. Acolo, giuleștenii au fost eliminați de FCSB.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Club Brugge – PAOK

Meciul dintre Club Brugge și echipa lui Răzvan Lucescu nu se va putea urmări la televizor, în România. Drepturile de televizare sunt deținute de Pro Arena, care a decis să transmită meciul Liverpool – Atalanta, din Europa League.

Dacă doriți să fiți la curent cu ce se întâmplă în Belgia, puteți urmări actualizările de pe site-ul FANATIK.ro unde partida va fi în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor UEFA Conference League

Joi sunt programate toate cele patru partide din sferturile Conference League, cu începere de la 19:45 și 22:00. Iată lista completă a meciurilor:

  • ora 19:45 Olympiakos – Fenerbahce
  • ora 19:45 Plzen – Fiorentina
  • ora 22:00 Aston Villa – Lille
  • ora 22:00 Club Brugge – PAOK
ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Club Brugge – PAOK

Grecii nu sunt văzuți cu șanse foarte mari de către bookmakeri. Cel puțin nu la un succes în meciul din Belgia. Cota pe 2 solist este 4,85. Remiza este cotată cu 3,70, iar 1 solist are cota 1,75.

La calificare, cota belgienilor este 1,53, înaintea manșei tur. Grecii au cota 2,52 să meargă în semifinale. Situația se poate schimba, firește, în funcție de rezultatul care se va înregistra în această seară.

Brugge – PAOK, live stream, 22:00

Echipa calificată la capătul dublei dintre Brugge și PAOK va de piept în semifinale cu Plzen sau Fiorentina. Sorții au fost generoși cu Răzvan Lucescu, care nu riscă să dea peste Aston Villa sau Lille.

O astfel de întâlnire, dar și un derby fantastic cu Olympiakos ar putea fi posibile doar în ultimul act al competiției. Până atunci, PAOK trebuie să își asigure în Belgia premise cât mai bune pentru o calificare în semifinale.

ADVERTISEMENT