Life

Cobra Tate, achiziție de sute de mii de euro, în prag de sărbători. Ce bolid de lux și-a luat afaceristul 

Cobra Tate și-a achiziționat un bolid de lux în prag de sărbători, pentru care a scos din buzunar câteva sute de mii de euro. Iată ce mașină a ales afaceristul.
23.12.2021 | 23:35
Cobra Tate achizitie de sute de mii de euro in prag de sarbatori Ce bolid de lux sia luat afaceristul
Cobra Tate și-a cumpărat un bolid de lux în prag de sărbători. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cobra Tate și-a cumpărat o nouă mașină de lux chiar înainte de Crăciun. Fratele lui Tristan Tate, fostul Biancăi Drăgușanu, nu se uită la bani atunci când face o astfel de achiziție.

Milionarul și-a luat un bolid special personalizat pentru el și se mândrește cu noul autoturism. Cobra Tate a scos câteva sute de mii de euro din buzunar pentru noua sa mașină.

ADVERTISEMENT

Cobra Tate, achiziție de sute de mii de euro. Ce bolid și-a cumpărat

Cobra Tate și-a cumpărat un bolid de lux în prag de sărbători. Bolidul valorează câteva sute de mii de euro și are mulți cai putere, exact pe gustul fratelui lui Tristan Tate.

Numele milionarului este scris pe tapițeria din interiorul autoturismului, după cum se poate observa în clipul de prezentare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un Bugatti Chiron Pursport, așa cum a anunțat fostul sportiv pe pagina de Instagram. Afaceristul este mândru de noua achiziție, mai ales că, în urmă cu un deceniu, nu avea o situație financiară prea bună.

„La 25 de ani, conduceam mașina veche a tatălui iubitei mele. Acum am 35 de ani și dețin 22 de mașini, inclusiv această frumusețe.”, a mai scris Cobra Tate.

ADVERTISEMENT

Cu această achiziție, Cobra Tate simte că, în sfârșit, a reușit, acum că este complet împlinit în plan profesional.

În afară de faptul că circulă cu mașini de lux, Cobra Tate locuiește și într-o casă pe măsură, care a costat în jur de un milion de dolari. De altfel, deține mai multe imobile.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emory Andrew Tate III (@cobratate)

Cine este Cobra Tate

Cobra Tate a devenit cunoscut în România după ce fratele său, Tristan Tate, a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Este și un kick-boxer de succes și a devenit campion mondial și multimilionar la câțiva ani după ce a intrat prima dată în ring, după cum a povestit la un moment dat.

Deși acum sunt milionari și au afaceri de succes, frații Tate nu au avut mereu o viață ușoară. De fapt, cei doi se descurcau foarte greu cu banii înainte ca afaceristul să devină campion la kick-boxing.

„Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria.

Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic.

Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău. Șase ani mai târziu eram deja de patru ori campion mondial și multimilionar.”, a povestit Cobra Tate, potrivit sursei citate mai sus.

Frații Tate sunt obișnuiți cu luxul și au surprins de multe ori cu achizițiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

Cei doi sunt norocoși și în plan personal, pentru că au fost surprinși de câteva ori în compania unor femei cunoscute din showbiz.

ADVERTISEMENT