Sport

Codin Maticiuc, în „război” cu fanii CSA Steaua: „Dacă vreau, îi spun Dinamo!”

Codin Maticiuc a intrat în „război” cu fanii celor de la CSA Steaua. Reacție inedită despre identitate și denumire în disputa dintre FCSB și „militari”.
09.11.2023 | 11:30
Codin Maticiuc in razboi cu fanii CSA Steaua Daca vreau ii spun Dinamo
Codin Maticiuc a comentat pe marginea disputei dintre FCSB și CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a comentat „războiul” pentru denumire și identitate dintre CSA Steaua și FCSB. Într-un videoclip postat pe pagina de TikTok, actorul a mărturisit că pentru el „FCSB reprezintă Steaua”. Acesta a făcut o comparație inedită cu serialul de succes Game of Thrones.

Codin Maticiuc, în „război” cu fanii CSA Steaua: „Dacă vreau, îi spun Dinamo!”

Codin Maticiuc „este stelist de mic”, însă după ce FCSB și CSA Steaua au intrat într-un război pentru identitate și palmares, actorul a ales să susțină echipa din SuperLiga, așa cum a declarat în exclusivitate pentru FANATIK. Antreprenorul a fost în lojă la derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, care a reprezentat meciul revenirii „roș-albaștrilor” pe Stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt stelist de mic. De câte ori merg la un meci, merg la un meci al FCSB-ului și îl numesc pe FCSB în postările mele ‘Steaua’. Sunt niște oameni, niște steliști care țin cu Steaua Armatei sau poate dinamoviști sau rapidiști care sunt furioși că sunt două Stele.

Habar n-am ce să zic, dar sunt unii care îmi comentează tot timpul. ‘FCSB nu e Steaua, cum îndrăznești?’. Bă, frate, știi care e treaba? Eu aici pe Instagram la mine și pe TikTok, eu îi spun FCSB-ului cum vreau eu.

ADVERTISEMENT

Dacă vreau să-i spun Dinamo și să vă zăpăcesc de tot, o să-i spun Dinamo. Dacă vreau să-i spun Luceafărul, o să-i spun Luceafărul. Eu o să-i spun Steaua și vă explic de ce”, a fost prima parte a comentariilor făcute de Codin Maticiuc.

„Degeaba au venit avocați, degeaba au schimbat numele, eu o să-i spun tot Steaua”

În 2014, FCSB a pierdut dreptul de a folosi denumirea Steaua. Codin Maticiuc a făcut o comparație inedită în care a pus în balanță realitatea din „războiul” CSA Steaua – FCSB și serialul Game of Thrones.

ADVERTISEMENT

„Te uiți la Game of Thrones un sezon, două, te atașezi de personaj. La un moment dat, vin niște băieți, niște avocați, niște ciudați și spun: ‘Aveam noi drepturi pe numele Urzeala Tronurilor.

Nu mai aveți voie să-i spuneți așa, trebuie să-i spuneți Urzeala Pisicilor sau altfel, dar nu Urzeala Tronurilor’. Eu în continuare mă uit la sezonul următor tot cu Mama Dragonilor, cu Joe Snow. Tot cu ăia cu ochii albaștri care veneau să-i omoare pe la zid.

ADVERTISEMENT

Când o să vorbesc despre serial, eu tot Urzeala Tronurilor o să-i spun. Degeaba au venit niște avocați, degeaba au schimbat numele. Pot să schimbe ce nume vor ei.

Eu dacă mă uit în continuare și episodul următor tot ăia sunt în teren, tot cu dragonii joc. Eu o să-i spun Urzeala Tronurilor. Așa că eu o să-i spun tot Steaua. Dacă nu vă convine, știți ce aveți de făcut”, a mai spus Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948