Sport

„Dacă mi-ai vândut un cal și l-am făcut campion olimpic, acum e măgar?”. Comparația genială a lui Mitică în războiul CSA Steaua – FCSB

CSA Steaua este într-un război de anduranță cu FCSB pe tema siglei și a palmaresului. Instanțele de judecată au mari bătăi de cap în a stabili adevărul, iar suporterii sunt împărțiți în două tabere.
07.11.2023 | 08:07
Daca miai vandut un cal si lam facut campion olimpic acum e magar Comparatia geniala a lui Mitica in razboiul CSA Steaua  FCSB
REACTIE GENIALA a lui Mitica Dragomir in RAZBOIUL CSA Steaua - FCSB. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CSA Steaua și FCSB se luptă cot la cot pentru a stabili care este adevărata Steaua. Cele două entități au împărțit lumea fotbalului în două, iar în prezent situația este în stand by. Dumitru Dragomir se situează de partea lui Gigi Becali în acest conflict care a rupt suporterii în două.

Dumitru Dragomir a oferit o analogie inedită în războiul CSA Steaua – FCSB

“Băi, nu știe să explice pe înțelesul tuturor. Pe înțelesul oamenilor. FCSB nu mai este Steaua. Măi, fii atent aici. Dacă un cal a fost campion mondial, campion european și a fost al tău, calul tău…

ADVERTISEMENT

Și tu mi l-ai vândut mie, la mine devine campion olimpic, nu mai este același cal? Păi și atunci cu Steaua cum este. Deci reține încă o dată. Dacă un cal, calul este Steaua, a fost vândut?”, a declarat Dumitru Dragomir.

Duelul dintre FCSB și CSA a reușit să divizeze galeria roș-albastră. Peluza Nord este alături de echipa lui Gigi Becali, în timp ce Peluza Sud a jurat credință veșnică armatei. Ruptura dintre cele două organizații a scăzut din atmosfera care ținea echipa sus atunci când lucrurile nu mergeau bine.

ADVERTISEMENT

FCSB nu mai deține trofeul Champions League

Conform judecătorilor, echipa patronată de Gigi Becali nu mai deține trofeul Champions League. CSA se poate mândri în acest moment cu cel mai important succes din istoria fotbalului românesc. În ciuda deciziei interne, UEFA o creditează în continuare pe FCSB cu prestigiosul trofeu.

“Și are performanțe în continuare, calul. Nu mai este calul Ion sau Georgică? Este alt cal? Acesta este. Așa este și Steaua. Steaua, ca un cal. A avut performanțe, a fost vândută la alt proprietar.

ADVERTISEMENT

Steaua a fost a ta, calul a fost al tău. Mi l-ai vândut mie, a avut performanțe. Deci nu mai este cal? S-a făcut măgar? Cum este? S-a transformat în vițel, în oaie? Ce naiba, oameni buni. Asta este valabil și pentru domnul Talpan”, a completat Dumitru Dragomir.

FCSB rămâne o forță a Superligii chiar și fără palmaresul mult disputat. Echipa lui Gigi Becali ocupă primul loc în campioant cu 31 de puncte după 14 etape disputate. FCSB a pierdut un singur meci în acest sezon, în luna august, contra celor de la UTA.

ADVERTISEMENT

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede în direct pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula în premieră  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir considera ca FCSB e Steaua

ADVERTISEMENT