Life

Codin Maticiuc, umilit de Pamela Anderson pentru Miami Bici 2

Codin Maticiuc și-a luat un mare refuz de la diva Pamela Anderson, pe care a ofertat-o pentru a apărea în Miami Bici 2.
22.11.2023 | 14:00
Codin Maticiuc umilit de Pamela Anderson pentru Miami Bici 2
Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson. Dezvăluiri despre Miami Bici 2. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a fost umilit de Pamela Anderson, producătorul și regizorul ofertând-o pentru a apărea în Miami Bici 2. În timp ce Danny Trejo a acceptat propunerea lui Maticiuc pentru a juca în comedia realizată împreună cu Matei Dima, Pamela Anderson i-a oferit un răspuns șocant, de-a dreptul jignitor.

Pamela Anderson, refuz șocant pentru Codin Maticiuc: „Nu suntem din aceeași galaxie”

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a vorbit despre culisele filmului Miami Bici 2, care va avea premiera pe 24 noiembrie 2023 în toată țara. A spus că Pamela Anderson n-a vrut să audă sub nicio formă de român, căruia i-a zis, cu alte cuvinte, că nu îi ajunge nici la degetul mic de la picior.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a făcut câteva dezvăluiri și despre cooptarea lui Danny Trejo în proiectul Miami Bici 2 și a vorbit despre banii investiți în pelicula mult așteptată care a făcut furori în cinematografe. Codin a mai zis și ce așteptări reale are de la continuarea filmului, având în vedere succesul de care s-a bucurat primul Miami Bici.

„Răspunsul Pamelei… În primul rând, ei nu îți spun prețul (n. red.: pe care îl cere). Tu cam știi cu agenții care e liga. Tu îi spui cam câți bani ai. Noi i-am oferit aceeași ofertă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți.

ADVERTISEMENT

La Pamela răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie! Ăsta a fost răspunsul ei. Whatever! Tu, așa, ca marketing de PR, ai fi vândut mai mult cu Pamela Anderson decât cu Danny Trejo? Crezi că da, nu?”, a declarat Codin Maticiuc în podcastul „Acasă la Măruță” de pe YouTube.

Danny Trejo a apărut în Miami Bici 2 pentru 500.000 de euro

Codin a mai spus că îi îndeamnă pe români să meargă să vadă filmul la cinema ca să își recupereze măcar banii investiți în el, unii deloc puțini. „Noi nici la primul nu ne-am dorit profit. În Miami Bici 2 am investit 2,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Acuma joacă și Danny Trejo. Am visat să fac un film cu un actor american și n-am știut că o să mă coste jumătate de milion. Dacă știam că mă costă atât, nu-l făceam”, a povestit Codin Maticiuc.

Producătorul a dezvăluit, așadar, că doar prezența lui Danny Trejo l-a costat 500.000 de euro, o sumă de-a dreptul fabuloasă, la care au contribuit el, BRomania, dar și regizorul Jesus del Cerro. Cu alte cuvinte, Trejo este cel mai scump actor din Miami Bici 2.

ADVERTISEMENT

Trejo, chemat pe 20.000 de euro la București ca să vadă filmul

Codin Maticiuc a mai mărturisit că l-a invitat pe actorul american să vină la București pentru a vedea filmul și pentru a reuși să promoveze producția și mai bine, dat fiind anvergura artistului. Pentru asta, a pus pe masă 20.000 de euro, fără biletele de avion și cazare!

„Mai mult nu că nu ne permitem, dar nu face sens! Mai bine băgăm în marketing, în alte chestii, știi?”, a spus Maticiuc despre suma oferită lui Danny Trejo pentru a veni în România.

„Avem mare încredere că o să meargă și ăsta… În trei săptămâni, primul Miami Bici a făcut 500.000. Ne uităm înainte, să vedem ce se întâmplă. Mi se pare foarte greu să bată Teambuilding”, a mai spus Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT