Life

Cătălin Măruță, la volanul unui bolid de lux. Prezentatorul ar fi scos din buzunar peste 100.000 de euro

Cătălin Măruță ar fi șoferul unui autoturism elegant și luxos. Vedeta de la Pro TV ar fi plătit peste 100.000 de euro pentru mașină.
06.11.2023 | 08:15
Catalin Maruta la volanul unui bolid de lux Prezentatorul ar fi scos din buzunar peste 100000 de euro
Cătălin Măruță, șoferul unui autoturism elegant și luxos. Vedeta de la Pro TV a plătit peste 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soțul celebrei jurate de la Românii au talent, Andra Măruță, a fost văzut la volanul unui bolid de lux. Prezentatorul ar fi scos din buzunar peste 100.000 de euro, fiind cunoscut drept un împătimit al autovehiculelor pe patru roți.

Cătălin Măruță, șoferul unui autoturism elegant și luxos. Vedeta de la Pro TV ar fi plătit peste 100.000 de euro

Cătălin Măruță ar fi de puțină vreme șoferul unui autoturism elegant și luxos. Vedeta de la Pro TV ar fi plătit peste 100.000 de euro pentru autoturismul prețios cu care se plimbă deja pe străzile din București.

ADVERTISEMENT

Potrivit CANCAN.RO, renumitul moderator al emisiunii La Măruță ar fi proprietarul unui Jaguar cu care a fost observat în zona de nord a Capitalei. Vezi imaginile AICI.

SUV-ul este unul de familie, având foarte mult spațiu în interior. De asemenea, bolidul de lux este destinat pentru autostrăzile din țară, cât și pentru drumurile cu gropi având garda mai înaltă. Cel mai probabil tapițeria este din piele.

ADVERTISEMENT

Totodată, mașina lui Cătălin Măruță are senzori pentru parcare față și spate, cameră video spate, asistență la păstrarea benzii de rulare, dar și monitorizare trafic. În plus, autoturismul dispune de control adaptiv la viteza de croazieră.

Cătălin Măruță, îndrăgostit de mașinile de lux

Cătălin Măruță este îndrăgostit de mașinile de lux și recent a testat un bolid alături de întreaga familie. Prezentatorul de la Pro TV a plecat la Brașov la volanul unui autoturism electric cu soția sa, Andra, și cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Bateria mașinii a fost cea care l-a încântat cel mai mult pe moderator, care a precizat că aceasta este perfectă pentru un drum dus-întors. Cu toate astea pentru o experiență completă a decis să o încarce, deși la revenirea în București ar mai fi avut 6%.

Mai mult decât atât, prezentatorul s-a bucurat de toate opțiunile bolidului care este echipat foarte bine. Soțul cântăreței Andra a rămas surprins de faptul că se găsesc multe stații de încărcare pentru mașinile electrice.

ADVERTISEMENT

„Am fugit până la Brașov toți 4 să testăm noul Volvo C40 full electric! O zi cu amintiri prețioase alături de familie”, a scris Cătălin Măruță pe pagina de Instagram, în dreptul unor imagini cu cei dragi.

ADVERTISEMENT