Life

Codruța Filip, noi informații despre starea de sănătate a lui Valentin Sanfira. Cum se simte artistul după operație

Codruța Filip a oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Valentin Sanfira. Cum se simte cântărețul după ce a suferit o operație.
18.08.2023 | 17:55
Codruta Filip noi informatii despre starea de sanatate a lui Valentin Sanfira Cum se simte artistul dupa operatie
Cum se simte Valentin Sanfira după operație. Codruța Filip a oferit noi detalii. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codruța Filip a oferit noi informații despre starea soțului ei, Valentin Sanfira, după ce a suferit o operație. Cântărețul de muzică de petrecere a avut un accident în vacanța în Italia.

Codruța Filip, noi informații despre starea lui Valentin Sanfira. Artistul a suferit o operație

Valentin Sanfira a ajuns pe mâinile medicilor și a suferit recent o operație, dar starea artistului este acum stabilă, după cum a declarat soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Aflat în vacanță în Italia, alături de partenera de viață, Valentin Sanfira a suferit un accident și  a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Codruța Filip i-a fost mereu alături.

Codruța Filip a oferit informații despre starea de sănătate a soțului ei și a spus că acesta se simte mai bine și că se va întoarce pe scenă. Vedeta și-a exprimat public sentimentele pentru partenerul ei, spunându-i și că este foarte curajos.

ADVERTISEMENT

“Suntem bine! Frumosul meu este cel mai puternic om pe care îl cunosc! Curând se va întâlni cu voi la spectacole și evenimente! Te iubesc enorm! Împreună trecem peste TOATE!”, a transmis Codruța pe Instagram.

Valentin și Codruța Sanfira
Codruța, alături de soțul ei, Valentin Sanfira după operația suferită. Sursa foto: Instagram

Interpretul de muzică de petrecere a suferit o operație la picior, iar acum este în afara oricărui pericol. Din păcate, artistul nu poate onora evenimentele din următoarea perioadă, dar își va relua activitatea după recuperare.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Codruț Sanfira să se opereze

Operația lui Valentin Sanfira a decurs normal, așa că a fost externat din spital, însă acum e în scaun cu rotile și se recuperează. Artistul face acum fizioterapie și se află acasă, alături de soție.

“Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț”, a fost mesajul transmis de Valentin Sanfira pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: