Sport

Colegul lui Gică Burleanu, tatăl șefului FRF, face dezvăluiri. „Nu era ciomăgar”

Adrian Iencsi a fost coechipierul lui Gică Burleanu la Ceahlăul Piatra Neamț. Cum era tatăl președintelui FRF pe teren și în afara lui.
22.08.2023 | 21:21
Colegul lui Gica Burleanu tatal sefului FRF face dezvaluiri Nu era ciomagar
Adrian Iencsi a învățat fotbal de la Gică Burleanu, tatăl președintelui FRF. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Iencsi a fost coleg de echipă și prieten bun cu tatăl lui Răzvan Burleanu la început carierei, când juca sub „Pietricica”. Super dezvăluiri ale rapidistului în cadrul emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST”.

Adrian Iencsi, portretul lui Gică Burleanu, tatăl președintelui FRF: „I-am luat locul când am debutat”

Adrian Iencsi și-a adus aminte de începutul carierei sale de fotbalist pentru FANATIK„Cred că am jucat prima dată fundaș central la echipa de seniori cu Silviu Stănescu.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost antrenor la Piatra Neamț. Eu am debutat la Ceahlăul cu Mircea Nedelcu, dar din poziția de mijlocaș central. Dumnezeu să-l odihnească! Am jucat și în fața apărării.

I-am luat locul domnului Gică Burleanu, tatăl președintelui FRF. Am fost de mic pe cai mari! Mi-a fost coleg de echipă și coleg de cameră în câteva rânduri!”, a surprins fostul jucător al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Iencsi l-a lăudat pe tatăl lui Răzvan Burleanu„Un profesionist și un fotbalist excelent! Un mijlocaș foarte bun! Control, tehnică, punea piciorul la minge, dar nu era ciomăgar! Avea niște picioare foarte puternice”.

Adrian Iencsi îi datorează enorm lui Gică Burleanu: „M-a ajutat foarte mult!”

Adrian Iencsi îi este recunoscător tatălui președintelui FRF până în ziua de azi: „Fotbalist foarte bun! Pe mine m-a ajutat foarte mult! Mai aveam trei colegi de la Bacău veniți, era și Robert Ghioane, fostul arbitru, mai era un fundaș central, Manea…”.

ADVERTISEMENT

Legenda Rapidului primea sfaturi prețioase și în afara terenului: „Au fost mereu aproape de mine, m-au sfătuit tot timpul, am dormit cu ei. Atunci dormeam mai mulți în cameră”.

Iencsi e sincer și spune că nu a știut niciun moment că are un fiu: „Și recunosc că până ca Răzvan Burleanu să devină președintele federației nici nu știam că Gică e tatăl lui”.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune FANATIK, e LIVE doar pe site-ul nostru, în fiecare marți de la ora 13:30. Emisiunea poate fi văzută în premieră pe YouTube și Facebook joi, ora 10:30.

Adrian Iencsi, dezvăluiri despre tatăl lui Răzvan Burleanu

ADVERTISEMENT