News

Colosul din România care face angajări. Sunt mai multe poziții disponibile și salariile deloc mici

Colosul din România care face angajări pe bandă rulantă. Sunt mai multe poziții disponibile, iar salariile nu sunt mici deloc.
08.03.2024 | 21:44
Colosul din Romania care face angajari Sunt mai multe pozitii disponibile si salariile deloc mici
Colosul din România care face angajări. Sursă foto: Pinterest, Pixabay / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un colos din România face angajări pe bandă rulantă. Sunt disponibile mai multe poziții la nivel național, iar salariile nu sunt deloc mici. Despre ce este vorba și care sunt condițiile de angajare?

Colosul din România care face angajări

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit, află că un colos din România face angajări. Și sunt disponibile mai multe poziții la nivel național, salariile fiind de altfel destul de atractive.

ADVERTISEMENT

Renault Grup face angajări în România. Sunt scoase la bătaie numeroase poziții, astfel că cei interesați de un post în domeniu nu trebuie decât să își depună CV-ul și să vadă dacă se încadrează în cerințe.

Astfel, conform mai multor anunțuri publicate pe un site de angajări din România, Renault Grup caută o persoană pentru postul de manager de dezvoltare electronică în București.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai este disponibil și un post de ofițer gestiune vamală la Mioveni. Cei de la Renault Grup mai caută de asemenea și un Digital Content Specialist – Franceză, în București.

Salarii atractive și numeroase posturi disponibile la Renault Group

Un alt post disponibil este cel de analist pentru costuri de utilaje, în București, dar și în Mioveni. În anunțurile de angajări ale celor de la Renault Group din România mai observăm și un post de conceptor module formare tehnică.

ADVERTISEMENT

Ce salarii oferă cei de la Renault Group? După pandemie, veniturile angajaților s-au schimbat. Conform informațiilor de pe site-ul undelucram.ro, însă acestea erau totuși destul de generoase.

Astfel, un manager de proiect de la Renault Grup avea anul trecut un salariu lunar net de 7.000 de lei. De cealaltă parte, pentru postul de „topitor-turnător”, se oferea un venit lunar net de 4.800 lei.

ADVERTISEMENT

Un inginer de la Renault Group le-a povestit însă celor de la promotor.rosalariile pot fi destul de atractive. Spre exemplu, inginerii cu experiență care coordonează echipele de lucru ajung să încaseze lunar chiar și peste 8.000 sau 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT