Life

Colosul francez care face angajări în România. Sunt disponibile locuri de muncă în toată țara

Compania din Franța care caută oameni pentru posturile de pe teritoriul țării noastre. Are nevoie de angajați în mai multe orașe.
04.03.2024 | 14:50
Colosul francez care face angajari in Romania Sunt disponibile locuri de munca in toata tara
Compania din Franța care caută oameni pentru posturile de pe teritoriul țării noastre. Are nevoie de angajați în mai multe orașe. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Colosul francez care face angajări în România. Sunt disponibile locuri de muncă în toată țara, de la posturi de bază până la cele de conducere. Salariile sunt foarte generoase și cu numeroase beneficii și bonusuri.

Compania din Franța care caută oameni pentru posturile de pe teritoriul țării noastre. Are nevoie de angajați în mai multe orașe

Compania din Franța care caută oameni pentru posturile de pe teritoriul țării noastre. Are nevoie de angajați în mai multe orașe, printre care se numără București, Iași, Brașov, Oradea, Botoșani, Cluj-Napoca și Timișoara, conform site-ului oficial.

ADVERTISEMENT

Această firmă importantă pentru economia din România este Carrefour, care are foarte multe magazine. Reprezentanții supermarketului caută perioada aceasta personal. Oamenii primesc niște venituri generoase.

Salariile diferă în funcție de localitatea unde lucrează, dar și de postul pe care îl ocupă fiecare persoană în parte. Cei care lucrează pentru această firmă franceză pot încasa lejer suma de 1.000 de euro, dar și alte bonusuri anuale.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt de cele mai multe ori de ordinul zecilor de mii de lei. Cele mai mari salarii pe care le primesc angajații de la Carrefour sunt primite de managerii de proiect, directorii de magazin, managerii adjuncți de magazin, asistenții de manager și șefii de departament.

Potrivit site-ului undelucram.ro, cei care ocupă aceste posturi pot primi venituri care depășesc valoarea de 4.000 de lei net pe lună. Spre exemplu, un manager de proiect angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, primește un salariu lunar net de 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

La această sumă se mai adaugă tichete de 300 de lei pe lună, precum și alte bonusuri de 14.000 de lei pe an. Totodată, românii care lucrează pe postul de casier la Carrefour încasează în conturi mai bine de 3.000 de lei.

Ce avantaje are un lucrător universal express Carrefour

Un lucrător universal express Carrefour din Botoșani primește în momentul de față tichete de masă, primă de vacanță si de fidelitate, cupoane de magazin de Paști și Crăciun și o asigurare privată de sănătate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, angajații se mai bucură de ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, primă căsătorie, deces), precum și de un mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie. În plus, nu lipsesc cursurile de formare adaptate în funcție de nevoile fiecărui angajat.

Totodată, cei de la Carrefour oferă numeroase oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale. Mai mult decât atât, colosul francez încurajează persoanele cu dizabilități, pe cei care provin din minoritățile etnice sau aflate în dificultate și/sau din grupuri defavorizate.

ADVERTISEMENT