Life

Gigantul Lidl face angajări în România. Salariul net pleacă de la 5000 de lei. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile

Gigantul Lidl face angajări în România, iar salariul net pleacă de la 5.000 de lei. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile.
08.03.2024 | 18:42
Gigantul Lidl face angajari in Romania Salariul net pleaca de la 5000 de lei Zeci de locuri de munca sunt disponibile
Gigantul Lidl face angajări în România. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl face angajări în România, iar zeci de locuri de muncă sunt disponibile. Salariile sunt și ele unele cât se poate de atractive. Unii angajați pot să primească și 5.000 de lei net pe lună.

Gigantul Lidl face angajări în România

Magazinele Lidl din România sunt preferatele clienților. Aici, zi de zi găsim numeroase oferte din care putem alege. Și se pare că gigantul este atent și la nevoile angajaților săi. Lidl face angajări în România și disponibile sunt zeci de locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Salariile sunt și ele cât se poate de atractive. Mai mult de atât, angajații de la Lidl beneficiază și de zile libere, dar și de alte avantaje. Lidl face angajări pentru mai multe posturi. Iar unul dintre ele este cel de manager securitate, în Miercurea Ciuc.

Care sunt cerințele? Viitorul angajat trebuie să se implice activ pe sala de vânzare și să ajute la îmbunătățirea proceselor din magazin. Totodată, cel care obține acest pot e responsabil de activități administrative, precum stocuri, inventar, dar și comenzi.

ADVERTISEMENT

Aceeași persoană trebuie să ofere suport colegilor în activitate și să gestioneze și solicitările clienților. Care e oferta salarială? Lidl promite un salariu brut lunar de 7.700 de lei. Astfel, la final de lună, angajatul ar putea rămâne cu 5.000 de lei net.

Salariu brut de peste 9.000 de lei la Lidl

Acest salariu este disponibil pentru un job cu normă întreagă. În aceeași sumă sunt incluse tichetele de masă, bonusurile, primele, dar și sporurile. Totodată, orice oră lucrată în pus, spun cei de la Lidl, care fac angajări, este recompensată suplimentar.

ADVERTISEMENT

Angajații mai primesc și un weekend liber pe lună cel puțin, 2 zile libere de Crăciun, dar și de Paște. Totodată, există și zile de concediu în plus, odată ce angajatul are vechime la locul de muncă.

Și nu doar postul de manager de securitate e bine plătit. De pe site-ul undelucram.ro aflăm că un manager de magazin încasează un salariu lunar net la Lidl de 8.000 de lei. La acesta se mai adaugă un bonus lunar de 200 de lei, dar și tichete de masă în valoare de 400 de lei.

ADVERTISEMENT

Totodată, se pare că angajații au șansa să mai primească lunar și alte bonusuri. Iar valoarea acestora se ridică undeva pe la 1.200 de lei, după cum arată sursa citată. Lidl mai face angajări și în alte orașe din țară.

Spre exemplu, mai e disponibil și postul de responsabil pentru baza de achiziții în București. Pentru acest job se oferă un salariu brut lunar de 8.800 de lei brut, cu bonusuri incluse, dar și tichete de masă.

Totodată, mai e disponibil și un post de responsabil Gestiune Stocuri la Iernut. Aici, gigantul oferă un salariu brut lunar de 9.100 de lei. Și alte locuri de muncă sunt disponibile, iar salariile sunt similare.

ADVERTISEMENT