Life

Conacul superb care costă cât un apartament de lux din București. Se află într-un colț de rai din România și are inclusiv o livadă proprie

Conacul superb care costă cât un apartament de lux din București. Are propria livadă și se află într-un loc de vis din România.
12.12.2023 | 22:02
Conacul superb care costa cat un apartament de lux din Bucuresti Se afla intrun colt de rai din Romania si are inclusiv o livada proprie
Conacul din România care costă cât un apartament de lux din București. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde se află conacul superb din România, care are prețul cât un apartament de lux din București. Are chiar și propria livadă și se află într-o zonă cu peisaje de vis.

Conacul superb, aflat într-un colț de rai din România, care costă cât un apartament de lux din București

Pentru cei care caută o locuință aflată într-o zonă liniștită, cu teren mare și livadă proprie, s-a scos la vânzare un conac aflat într-un loc superb de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o locuință aflată în orașul Horezu, din județul Vâlcea, la altitudinea de 680 de metri. Este înconjurată de dealurile Horezului și munții Buila Vânturarița. Casa are o curte foarte mare, cu livadă. Casa are o fațadă albă, ferestrele într-un stil inedit într-o zonă foarte liniștită.

Cei care o vor achiziționa se pot bucura de o grădină mare, cu gazonul îngrijit. Un alt avantaj al acestei locuințe îl reprezintă livada cu mai mulți pomi fructiferi.

ADVERTISEMENT

Conform Romania Sotheby’s International Realty, o agenție imobiliară dedicată proprietăților de lux, locuința are “o curte de 1.200 metri pătrați, cu gazon îngrijit, plante ornamentale, livadă (meri, peri, vișini, nuci și tei)”.

Mai mult, sunt aproximativ 7.000 de metri pătrați de pășune care încă nu au fost exploatați. Pe aceștia se poate dezvolta o afacere de succes, deoarece zona a devenit una foarte apreciată de turiști.

ADVERTISEMENT

Dat fiind faptul că proprietatea are atât de multe facilități, prețul este unul destul de mare. Cei care vor să achiziționeze conacul trebuie să știe că acesta costă cât un apartament de lux din Capitală. Mai exact, trebuie să scoți din buzunar suma de 350.000 de euro.

“Atmosfera de conac pe colinele înverzite de la Horezu. Situat în inima unui peisaj idilic, micul conac de pe colinele înverzite de la Horezu reprezintă o oază de liniște și frumusețe naturală, indiferent de anotimp.

ADVERTISEMENT

Fie că este toamnă, cu soarele blând ce încălzește colinele verzi, sau iarnă, cu zăpada viscolită și chiciura scânteietoare, fiecare moment petrecut aici este pur și simplu magic”, se arată în descrierea proprietății, postată pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: