Life

Concurentul care i-a enervat la culme pe jurați la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu: „Și dai bani pe treaba asta?”

Ionuț Mogoș este concurentul de la Chefi la cuțite care i-a enervat la culme pe jurați. Ce i-a spus chef Forin Dumitrescu când a auzit că face școala de bucătari.
11.10.2022 | 07:41
Concurentul care ia enervat la culme pe jurati la Chefi la cutite Chef Florin Dumitrescu Si dai bani pe treaba asta
Concurentul care i-a enervat la culme pe jurați la Chefi la cuțite. Foto: colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Un concurent de la emisiunea Chefi la cuțite a reușit să îi scoate din sărite pe jurați, totul pentru că el se credea foarte bun și nu a vrut să le asculte părerile.

Concurentul care i-a enervat la culme pe jurați la Chefi la cuțite

Ionuț Mogoș studiază o facultate pentru bucătărie, doar că acolo studenții nu gătesc.

Ceea ce i-a deranjat pe chefi a fost că tânărul concurent nici nu era dispus să le asculte punctul de vedere, în ciuda faptului că au vrut să îi dea niște sfaturi pentru a exersa mai mult dacă vrea să devină bucătar și chiar i-au mărturisit că nu știe bazele bucătăriei, așa că are mult de muncă.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu chiar l-a întrebat și dacă plătește pentru a nu învăța nimic:

„Și dai bani pe treaba asta?”, a spus cheful, iar concurentul a răspus că nu plătește așa mult.

Concurentul nici nu a vrut să audă de așa ceva și a spus că el își va continua studiile, chiar dacă în Cipru, acolo unde învăța el, studenții nu găteau și visul lui este să meargă în America și să lucreze acolo.

ADVERTISEMENT

Mai mult, concurentul de la Chefi la cuțite a mărturisit că are șansa inclusiv de a devenit profesori bucătar, lucru care l-a stupefiat de-a dreptul pe chef Sorin Bontea pentru că concurentul nu știe el însuși să gătească, astfel că nu ar avea nicio șansă să învețe pe alții, conform părerii spuse de el în emisiune.

„Anul doi și nu ați gătit nimic? Dar tu nu știi să gătești! Wow, să ajungi profesor?”, a spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, revoltat de atitudinea tânărului

Când a auzit că părerile chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea despre preparatul lui, tânărul a spus că nici nu îl interesează părerea lor pentru că el va continua cu ceea ce vrea să facă.

Florin Dumitrescu s-a arătat revoltat, așa că l-a întrebat pe concurent de ce a mai venit la emisiunea Chefi la cuțite dacă nu vrea să audă părerile lor.

ADVERTISEMENT

”De ce faci asta dacă nici măcar nu îți place bucătăria? Dacă nu contează ce spunem despre farfuria ta, de ce ai mai venit tocmai din Cipru până aici?

Puștiule, e păcat, mare păcat și o să își spun și de ce. Sunt oameni care nu au ocazia ta, nu pari pasionat în povestea asta cu farfuria, nu îmi arăți că știi”, a întrebat Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT