ADVERTISEMENT
Life

Conflictul integral dintre Ștefan și Elena Marin de la Survivor România: „E plină jungla asta de lacrimile tale”

Ștefan s-a întors împotriva Elenei Marin la Survivor România, iar conflictul iscat a creat o victimă colaterală: Maria de la Războinici.
Autor: Dan Suta | 19.06.2021 | 21:37
Conflictul integral dintre Ștefan și Elena Marin de la Survivor România: „E plină jungla asta de lacrimile tale”
Ștefan și Elena Marin, război total la Survivor România. Foto: capturi Kanal D

Conflictul dintre Ștefan și Elena Marin de la Survivor România a atins cote incredibile. Fotbalistul nu s-a mai putut abține și i-a spus tot ce a gândit până acum despre concurentă, fără să țină cont de sensibilitățile acesteia.

ADVERTISEMENT

În ediția difuzată pe 19 iunie, în echipa Faimoșilor s-a creat un război în toată regula. Elena Marin nu mai e dorită de nimeni în echipă, iar asta a făcut-o pe Maria de la Războinici să se poziționeze de partea ei, din solidaritate.

Problema este că nici blondina nu a fost bine primită în baraca echipei roșii. Ștefan i-a cerut pe un ton autoritar Mariei să plece la echipa ei, iar Zanni consideră că Maria face totul pentru a fi apreciată de cei de acasă, solidarizându-se cu victima băieților.

ADVERTISEMENT

Ștefan și Elena Marin, scandal monstru la Survivor România

„Ai dat-o în basme, în povești, în ce ți-a zis Culiță că fac eu, ce zic eu. Nu ai avut curajul să spui lucrurilor în față, dar cu argument. Mă iei pe la Brașov, Miercurea Ciuc, Zărnești să m-aduci la București”, i-a reproșat Ștefan Elenei.

Elena Marin a spus că simte că nu se mai poate apăra și îi este tot mai greu să facă față conviețuirii cu băieții. Elena l-a acuzat pe Ștefan că s-a îndepărtat de ea și s-a apropiat de Sebi și Zanni, dar apoi a negat acest lucru, spusă în fața propriilor ei declarații.

ADVERTISEMENT

„Te plângi aici după barăci și după colțuri. E plină jungla asta de lacrimile tale!”, i-a spus Ștefan concurentei pe un ton răspicat.

„Din victimizările tale nu este nimic adevărat”

Zanni și Sebi au fost simpli spectatori la conflictul dintre Ștefan și Elena, căci ei i-au reproșat deja în repetate rânduri anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu se aștepta ca Ștefan, ultimul sprijin pe care îl avea asistenta de televiziune în concurs să se întoarcă împotriva ei.

„Vino cu argumentele că m-am săturat să te văicărești. Din victimizările tale nu este nimic adevărat. Mereu te-a susținut fiecare așa cum a considerat.

ADVERTISEMENT

Că nu e bine, că mă timorezi, că de ce nu știu ce. Numai scuze și acuze. Hai, bagă argumente!”, i-a spus Ștefan scos din sărite de atitudinea Elenei.

Zannidache a spus ulterior la testimoniale că o aplaudă pe Elena pentru că i-a ieșit jocul și a reușit să păcălească pe toată lumea cu poveștile ei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!