Life

Constantin Enceanu, Revelion la muncă, an de an. De ce soția nu îi mai este alături la intrarea în Noul An

Constantin Enceanu, Revelion la muncă, an de an. De ce soția lui nu mai este alături de el de Revelion, așa cum se întâmpla an de an.
29.12.2022 | 16:39
Constantin Enceanu Revelion la munca an de an De ce sotia nu ii mai este alaturi la intrarea in Noul An
Constantin Enceanu, Revelion la muncă. De ce soția nu îi mai este alături Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu este la muncă an de an de Revelion, de când se știe. Soția lui i-a fost mereu alături, dar acum lucrurile s-au schimbat. Iată de ce.

Constantin Enceanu, Revelion la muncă. De ce soția nu îi mai este alături

Constantin Enceanu a mărturisit că de zeci de ani de zile este mereu la muncă de Revelion. După ce s-a căsătorit, fiecare noapte dintre ani a petrecut-o la diverse evenimente, iar soția lui i-a fost alături de fiecare dată de Revelion.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani încoace, lucrurile s-au schimbat, după cum a mărturisit chiar Constantin Enceanu.

Dacă până acum Constantin Enceanu și soția lui erau mereu împreună de Revelion, acest lucru s-a schimbat după venirea nepoților, când nevasta sa a decis că este momentul să rămână acasă cu cei mici.

ADVERTISEMENT

“Până acum câțiva ani când au apărut nepoții soția mea a mers numai cu mine. Din momentul în care au apărut nepoții în viața noastră, ea a rămas cu ei”, a povestit cântărețul pentru Wowbiz.

Ce face acum Constantin Enceanu după ce soția lui nu mai stă cu el de Revelion

După ce soția lui nu l-a mai însoțit la petrecerile de Revelion, Constantin Enceanu a vorbit cu o altă persoană pe a-l însoți, după ani întregi în care doar nevasta lui i-a fost compania de sărbători.

ADVERTISEMENT

„Eu am plecat cu altcineva pentru spectacole, mi-am luat un om, dar până la momentul în care au apărut nepoții, acum nouă ani, ea a fost tot timpul pe drumuri alături de mine”, a povestit Constantin Enceanu, pentru Wowbiz.ro.

Constantin Enceanu a mai povestit că singurul an, din 1985 și până acum, în care a fost acasă de Revelion este 2020, când din cauza pandemiei nu s-au organizat petreceri.

ADVERTISEMENT

“De Revelion muncesc. Mereu, în afară de anii de pandemie am făcut Revelionul la spectacole.

Pentru prima dată când l-am făcut în sânul familiei, de când m-am căsătorit eu din 1985, l-am făcut în 2020 acasă pentru că asta a fost situația”, a mai povestit artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT