Fotbal intern

Continuă scandalul Omrani – CFR! De ce a semnat un nou contract. “Halucinant!”

12.07.2018 | 17:09
Continua scandalul Omrani  CFR De ce a semnat un nou contract Halucinant

Continuă scandalul Omrani – CFR, deşi atacantul francez a semnat un nou contract cu gruparea pregătită de Edward Iordănescu pe încă trei sezoane. Agentul fotbalistului pe care l-a dorit şi Gigi Becali la FCSB, Emmanuel de Kerchevo, susţine că litigiul de la comisiile LPF continuă şi a explicat de ce s-a semnat o nouă înţelegere.

”Îi cer scuze domnului Becali, dar nu e vorba de bani aici, noi ne-am gândit la cariera fotbalistului. Dacă Omrani semna cu FCSB, atunci risca suspendarea, chiar dacă el nu a semnat nimic cu CFR! Este halucinant să ai un contract fals și să fii pedepsit dacă semnezi un contract valabil cu o altă echipă”, a spus De Kerchove pentru o emisiune de sport.

Continuă scandalul Billel Omrani – CFR Cluj. “Litigiul nu se va încheia aici!”

”Vă garantez că litigiul nu se va încheia aici. Și vom merge până la capăt. De asta Franța are astfel de jucători, pentru că aici lucrurile stau altfel. Regulamentul spune că, în cazul unei semnături false, un club se pedepsește până la retrogradarea în ligile inferioare. Sper ca cei în măsură să citească și să schimbe lucrurile astea. Litigiul la comisie continuă chiar dacă am semnat cu CFR un contract nou. În legătură cu acea ofertă din China, credem că sunt doar promisiuni pentru a ne retrage plângerea de la comisie”, a mai spus Emmanuel de Kerchove.

De ce a semnat Billel Omrani un nou contract cu CFR Cluj

Billel Omrani a semnat un nou contract cu CFR Cluj
Billel Omrani a semnat noul contract cu CFR Cluj în prezenţa lui Bogdan Mara

”De ce am semnat cu CFR? Pentru a nu periclita activitatea sportivă a lui Omrani. Mai ales că la comisie lucrurile sunt foarte ciudate. Acest caz se judecă din ianuarie iar în martie s-au depus expertizele cerute de către comisie, cu acordul celor două părți, pentru desemnarea expertului. Respectiva expertiză a ieșit, CFR a contestat, s-a reexaminat și a ieșit tot semnătură falsă. Iar acum, cei de la comisie au amânat din nou”, a mai spus agentul lui Omrani.