News

Controverse în cazul campionului de box din Bistrița aflat în comă. Familia acuză o tentativă de omor

Se mențin semne uriașe de întrebare în cazul campionului de box din Bistrița aflat în comă după ce a căzut pe scări. Familia acuză o tentativă de omor și cere dreptate.
23.10.2023 | 21:58
Controverse in cazul campionului de box din Bistrita aflat in coma Familia acuza o tentativa de omor
Semne de întrebare în cazul campionului de box din Bistrița aflat în comă. Familia spune că e tentativă de omor. Sursa foto: ziardebistrita.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost accident sau tentativă de omor? Controversele în cazul campionului de box din Bistrița aflat în comă se mențin și la trei zile după incidentul din Bistrița. Familia tânărului cere poliției să elucideze cazul.

Semne de întrebare în cazul campionului de box din Bistrița aflat în comă. Familia spune că e tentativă de omor

De vineri, 20 octombrie, Daniel Borgovan, un fost campion naţional la box din Bistriţa, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital. A ajuns în comă în urma unui conflict petrecut pe scara blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 30 de ani s-ar fi certat cu soția, care a cerut ajutorul unui prieten. Au apărut informații care spun că cei doi s-au bătut iar la un moment dat Daniel a fost împins sau a căzut pe scări.

Rudele victimei sunt convinse că nu e vorba de un accident. Familia acuză că este vorba despre o tentativă de omor și spune că tânărul ar fi fost împins pe scări. Poliția nu a oferit însă o poziție clară în acest sens. O anchetă este în desfășurare, iar polițiștii caută să afle cum s-a petrecut totul pas cu pas.

ADVERTISEMENT

Luni, 23 octombrie, și apropiații lui Daniel au rupt tăcerea. Ei au spus că în acest caz ar fi vorba de fapt de o răzbunare din partea partenerei sale, cu care ar fi avut ceva certuri.

Probabil i-or fi dat cu ceva în cap. A amețit și a căzut. Din ce mai știm, l-au lovit cu sete și după ce era întins pe jos. A fost tentativă acolo. Unul dintre suspecți a fugit de la fața locului”, a spus Cristina, o prietenă apropiată a antrenorului de box, scrie InfoBistrița.

ADVERTISEMENT

Prieten al lui Daniel: ”Vinovata principală credem ca e concubina lui. A chemat niște ‘băieți’ să-i facă ceea ce i-au făcut”

Un coleg de-al lui Daniel din domeniul boxului este convins că tânărul nu putea ajunge în această stare de la o căzătură. Acesta o arată cu degetul pe concubina victimei.

În seara aia, foarte exact nu știm nici noi dar cert e ca nu a ajuns în starea asta dintr-o căzătură. Chiar acum a apărut un video cu sânge și prin casă. Deci exclus total faza cu căzătura. Vinovata principală credem ca e concubina lui.

ADVERTISEMENT

A chemat niște ‘băieți’ să-i facă ceea ce i-au făcut, și ea ascunde tot acum. Ea și-a închis telefonul până azi la 12, plus telefonul lui Dani care a dispărut unde avea amenințări de la o prietenă de-a ei.

Treaba e foarte complicată. E greu să știm și noi, dar cert e că el a fost omorât în bătaie sau chiar lovit cu rozete, crose, care i-au putut provoca astfel de daune. Sunt și eu luptător. Din pumni nu ai cum să bagi un om în coma în halul ăsta. Am intrat la el și mi s-a spus că e foarte grav, cu șanse minime”, a explicat Dan colegul lui Daniel.

În acest weekend, sute de tineri au participat la un miting de susținere pentru Daniel Borgovan. Ei cer să fie făcute verificări amănunțite în acest caz și cei vinovați să fie trași la răspundere. Mama tânărului, cu ochii în lacrimi, a luat și ea parte la manifestări.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii