News

Copilul de 12 ani dispărut în București a fost găsit: ”Răzvan e bine, nu a fost victima vreunei infracțiuni”. Update

Răzvan, un copil de 12 ani din București, a fost dat dispărut de familia sa. Poliția Capitalei a cerut sprijinul populației pentru găsirea băiatului. Din fericire, acesta a fost găsit în cursul serii de marți.
04.01.2022 | 21:46
Copilul de 12 ani disparut in Bucuresti a fost gasit Razvan e bine nu a fost victima vreunei infractiuni Update
Răzvan, un copil de 12 ani, dat dispărut din București. Poliția cere sprijinul cetățenilor pentru găsirea lui. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT
04-01-2022
19:47

Răzvan, copilul de 12 ani dispărut în București, a fost găsit

Căutările copilului de 12 ani dat dispărut marți în zona Capitalei s-au încheiat cu bine. Răzvan a fost găsit și este în siguranță.

”Răzvan a fost găsit! Este bine, într-o condiție fizică bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La acest moment este împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5.

Mulțumim tuturor pentru implicare! Celor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, jandarmilor și pompierilor care s-au alăturat polițiștilor în căutare, tuturor celor care cu fapta și cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan. Mulțumim!”, anunță Ministerul de Interne pe Facebook.

Lăsat nesupravegheat de tatăl său în zona rondului Alexandria din Bucureşti, Răzvan Ștefan, un băiețel de doar 12 ani, a dispărut în cursul acestei zile.

Polițiștii solicită ajutorul populației pentru a-l găsi și prezintă, pe site-ul IGPR, detalii privind semnalmentele copilului.

ADVERTISEMENT

Răzvan, un copil de 12 ani, dat dispărut din București. Poliția cere sprijinul cetățenilor pentru găsirea lui

Conform anunțului Poliției Române, băiețelul ar avea mai multe probleme de sănătate. El s-a pierdut în jurul orei 14:30 în zona rondului Alexandria din Bucureşti. Copilul are 12 ani și nu cunoștea zona. Familia și cei de la Poliția Capitalei au solicitat deja ajutorul populației pentru a-l găsi pe micuț.

Cetățenii care pot oferi informații care să ducă la identificarea copilului sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT

Numele complet al copilului este Linte Răzvan Ștefan și, potrivit autorităților, acesta s-a rătăcit în zona menționată.

La momentul în care a dispărut de sub supravegherea tatălui purta o geacă maron, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben.

ADVERTISEMENT

Semnalmente: Răzvan are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme. Cei care pot oferi informații sunt rugați să anunțe prin apel 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

Caz similar, încheiat cu bine în Aiud

O altă dispariție a unui minor raportată în aceste zile a avut un deznodământ fericit, în județul Alba.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 4 zile, un copil de 12 ani a fost dat dispărut de familie la Aiud și căutat de polițiștii din Alba a fost găsit în Craiova. IPJ Alba a anunțat că starea sa de sănătate este bună.

Copilul fusese dat dispărut de mama sa în 1 ianuarie. Aceasta a sesizat Poliția Municipiului Aiud privind faptul că fiul ei de 12 ani, a plecat voluntar în urmă cu aproximativ 4 zile și nu a mai revenit la domiciliu.

Potrivit presei locale, cei doi sunt din comuna Vâlcele, județul Covasna, dar locuiesc fără forme legale în Aiud.

ADVERTISEMENT
Tags: