News

Copil de 1 an, mort după ce s-a strangulat cu un cablu de telefon. Tragedia, petrecută în Vrancea

Un copil de 1 an din județul Vrancea a murit după ce s-a strangulat cu un cablu de încărcare al unui telefon. Micuțul a fost găsit de bunicul său.
24.10.2022 | 23:12
Copil de 1 an mort dupa ce sa strangulat cu un cablu de telefon Tragedia petrecuta in Vrancea
Sfârşit tragic pentru un copil de 1 an din Vrancea. Micuțul s-a strangulat cu cablul unui încărcător de telefon. Sursa foto: colaj Fanatik / replicaonline.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini pentru o familie din județul Vrancea. Băiețelul lor, în vârstă de doar 1 an, a murit într-un mod cumplit.

Sfârşit tragic pentru un copil de 1 an din Vrancea. Micuțul s-a strangulat cu cablul unui încărcător de telefon

Evenimentul dramatic a fost consemnat luni seară, în locuința unei familii din localitatea Nistorești.

ADVERTISEMENT

Copilul lor de numai 1 an a murit, după ce s-a strangulat cu cablul de încărcare al unul telefon mobil, anunță reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

Tragedia a avut loc puţin după ora 18. Micuțul se afla în casă alături de mama lui, fratele mai mare şi de bunicul său. Acesta din urmă a fost şi cel care l-a găsit inconştient pe copil.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei au trăit un adevărat șoc în momentul în care au văzut că cel mic nu se mişcă. O vecină a sunat la ambulanţă pentru a cere ajutorul medicilor.

”Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja.

ADVERTISEMENT

Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare.

Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic. Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, pentru Agerpres.

ADVERTISEMENT

Medicul citat mai spune că băiețelul prezenta o traumă la nivelul gâtului şi o echimoză frontală. Potrivit părinţilor, ar fi vorba de o ştrangulare accidentală cu un cablu de încărcare al telefonului mobil.

Poliția a întocmit dosar penal de ucidere din culpă

Tragedia din Vrancea este cercetată acum şi de Poliţie. A fost întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei.

”În această seară, la ora 18,25, prin apel SNUAU 112, un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitatea Nistoreşti un copil în vârstă de aproximativ un an, care fusese găsit în stare de inconştienţă de către o rudă.

Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia”, au precizat cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

ADVERTISEMENT