News

Copil de 12 ani, căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul

Un copil de 12 ani, din Argeș, a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul.
15.04.2023 | 13:40
Copil de 12 ani cazut intro groapa a cimitirului unde e inmormantat bunicul sau Cum sa incheiat incidentul
Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Copil de 12 ani, din Argeș, aproape de tragedie, după ce a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Din fericire, cazul a avut un final fericit, iar minorul a scăpat nevătămat.

Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său

În preajma sfintelor sărbători de Paște, multe persoane se îndreaptă către cimitirele din țară. Aici, încă din Vinerea Mare, credincioșii vin pentru a aprinde o lumânare în amintirea celor dragi.

ADVERTISEMENT

Un copil de 12 ani din orașul Mioveni, județul Argeș, s-a dus și el la cimitirul unde este înmormântat bunicul său. Micuțul a aprins aici o lumânare. La plecare, acesta a fost la un pas de o tragedie.

El s-a apropiat prea mult de marginea unei gropi, pentru a arunca o candelă. Nu a fost atent, a alunecat şi a căzut, notează Antena 3. De notat că în cimitirul din Mioveni se lucrează acum la extindere și s-au format mai multe cratere.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cazul din Argeș nu s-a încheiat cu o tragedie. În cădere, băiatul s-a mișcat extrem de rapid și a reușit să se prindă de o creangă. A stat astfel agățat deasupra gropii până la sosirea a doi agenți de poliție. Oamenii legii au avut grijă de el până au ajuns părinții să îl ducă acasă.

O tragedie s-a produs, în 2022, într-un cimitir din Satu Mare

Un alt caz grav, încheiat tragic, a fost consemnat într-un cimitir din România. În urmă cu mai puțin de an, o femeie din Gherța Mică (Județul Satu Mare) a murit călcată de mașină chiar în cimitirul din localitate.

ADVERTISEMENT

Presa locală nota, în iulie 2022, că victima, în vârstă de aproximativ 48 de ani, s-a dus în cimitir să se intereseze cum decurg lucrările la mormântul soțului ei. Acesta murise în 2020, în Franța. Femeia se afla alături de nepotul ei în vârstă de 5 anișori.

Se pare că aceasta nu și-ar fi asigurat corespunzător mașina. Întrucât cimitirul este în pantă, vehiculul a început să o ia la vale. Văzând asta, victima ar fi încercat să se pună în fața autoturismului și să îl oprească. Se temea de viața nepoțelului ei, aflat înăuntru.

ADVERTISEMENT

În final, copilașul a scăpat fără nicio lovitură. În schimb, gestul salvator al femeii a avut un preț scump: viața ei. Cu doar un an în urmă, femeia și-ar fi pierdut și tatăl. Victima mai are două fete plecate și ele la muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: