News

Copil de 12 ani, căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul

Un copil de 12 ani, din Argeș, a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul.
15.04.2023 | 13:40
Copil de 12 ani cazut intro groapa a cimitirului unde e inmormantat bunicul sau Cum sa incheiat incidentul
Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Copil de 12 ani, din Argeș, aproape de tragedie, după ce a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Din fericire, cazul a avut un final fericit, iar minorul a scăpat nevătămat.

Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său

În preajma sfintelor sărbători de Paște, multe persoane se îndreaptă către cimitirele din țară. Aici, încă din Vinerea Mare, credincioșii vin pentru a aprinde o lumânare în amintirea celor dragi.

ADVERTISEMENT

Un copil de 12 ani din orașul Mioveni, județul Argeș, s-a dus și el la cimitirul unde este înmormântat bunicul său. Micuțul a aprins aici o lumânare. La plecare, acesta a fost la un pas de o tragedie.

El s-a apropiat prea mult de marginea unei gropi, pentru a arunca o candelă. Nu a fost atent, a alunecat şi a căzut, notează Antena 3. De notat că în cimitirul din Mioveni se lucrează acum la extindere și s-au format mai multe cratere.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cazul din Argeș nu s-a încheiat cu o tragedie. În cădere, băiatul s-a mișcat extrem de rapid și a reușit să se prindă de o creangă. A stat astfel agățat deasupra gropii până la sosirea a doi agenți de poliție. Oamenii legii au avut grijă de el până au ajuns părinții să îl ducă acasă.

O tragedie s-a produs, în 2022, într-un cimitir din Satu Mare

Un alt caz grav, încheiat tragic, a fost consemnat într-un cimitir din România. În urmă cu mai puțin de an, o femeie din Gherța Mică (Județul Satu Mare) a murit călcată de mașină chiar în cimitirul din localitate.

ADVERTISEMENT

Presa locală nota, în iulie 2022, că victima, în vârstă de aproximativ 48 de ani, s-a dus în cimitir să se intereseze cum decurg lucrările la mormântul soțului ei. Acesta murise în 2020, în Franța. Femeia se afla alături de nepotul ei în vârstă de 5 anișori.

Se pare că aceasta nu și-ar fi asigurat corespunzător mașina. Întrucât cimitirul este în pantă, vehiculul a început să o ia la vale. Văzând asta, victima ar fi încercat să se pună în fața autoturismului și să îl oprească. Se temea de viața nepoțelului ei, aflat înăuntru.

ADVERTISEMENT

În final, copilașul a scăpat fără nicio lovitură. În schimb, gestul salvator al femeii a avut un preț scump: viața ei. Cu doar un an în urmă, femeia și-ar fi pierdut și tatăl. Victima mai are două fete plecate și ele la muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”