News

Copil de 12 ani, căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul

Un copil de 12 ani, din Argeș, a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Cum s-a încheiat incidentul.
15.04.2023 | 13:40
Copil de 12 ani cazut intro groapa a cimitirului unde e inmormantat bunicul sau Cum sa incheiat incidentul
Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Copil de 12 ani, din Argeș, aproape de tragedie, după ce a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său. Din fericire, cazul a avut un final fericit, iar minorul a scăpat nevătămat.

Copil din Argeș, la un pas de tragedie: a căzut într-o groapă a cimitirului unde e înmormântat bunicul său

În preajma sfintelor sărbători de Paște, multe persoane se îndreaptă către cimitirele din țară. Aici, încă din Vinerea Mare, credincioșii vin pentru a aprinde o lumânare în amintirea celor dragi.

ADVERTISEMENT

Un copil de 12 ani din orașul Mioveni, județul Argeș, s-a dus și el la cimitirul unde este înmormântat bunicul său. Micuțul a aprins aici o lumânare. La plecare, acesta a fost la un pas de o tragedie.

El s-a apropiat prea mult de marginea unei gropi, pentru a arunca o candelă. Nu a fost atent, a alunecat şi a căzut, notează Antena 3. De notat că în cimitirul din Mioveni se lucrează acum la extindere și s-au format mai multe cratere.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cazul din Argeș nu s-a încheiat cu o tragedie. În cădere, băiatul s-a mișcat extrem de rapid și a reușit să se prindă de o creangă. A stat astfel agățat deasupra gropii până la sosirea a doi agenți de poliție. Oamenii legii au avut grijă de el până au ajuns părinții să îl ducă acasă.

O tragedie s-a produs, în 2022, într-un cimitir din Satu Mare

Un alt caz grav, încheiat tragic, a fost consemnat într-un cimitir din România. În urmă cu mai puțin de an, o femeie din Gherța Mică (Județul Satu Mare) a murit călcată de mașină chiar în cimitirul din localitate.

ADVERTISEMENT

Presa locală nota, în iulie 2022, că victima, în vârstă de aproximativ 48 de ani, s-a dus în cimitir să se intereseze cum decurg lucrările la mormântul soțului ei. Acesta murise în 2020, în Franța. Femeia se afla alături de nepotul ei în vârstă de 5 anișori.

Se pare că aceasta nu și-ar fi asigurat corespunzător mașina. Întrucât cimitirul este în pantă, vehiculul a început să o ia la vale. Văzând asta, victima ar fi încercat să se pună în fața autoturismului și să îl oprească. Se temea de viața nepoțelului ei, aflat înăuntru.

ADVERTISEMENT

În final, copilașul a scăpat fără nicio lovitură. În schimb, gestul salvator al femeii a avut un preț scump: viața ei. Cu doar un an în urmă, femeia și-ar fi pierdut și tatăl. Victima mai are două fete plecate și ele la muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie