News

O șoferiță a fost călcată de propria mașină, de trei ori în câteva minute. Cum a fost posibil

O șoferiță din Elveția a fost călcată de propria mașină, de trei ori în câteva minute, într-un incident bizar în urma căruia a ajuns la spital.
04.11.2022 | 21:59
O soferita a fost calcata de propria masina de trei ori in cateva minute Cum a fost posibil
Girofar ambulanță, după accidentul femeii. Foto: Ziarul Someșean
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 45 de ani a fost călcată de trei ori de propria mașină și a ajuns în stare gravă la spital. Conform presei din Elveția, accidentul a avut loc în Saint-Gall, nord-vestul țării.

Șoferiță călcată de trei ori de propria mașină

Șoferița ar fi coborât din mașină pentru a scoate ceva din portbagaj, însă a uitat să oprească motorul. Fiind pe o stradă în pantă, mașina s-a pus în mișcare în marșarier.

ADVERTISEMENT

Femeia a încercat să oprească mașina, cu disperare, însă căzut și a fost călcată de autoturism, care a trecut peste ea. Autoturismul a lovit ulterior un alt autoturism, care i-a deviat traseul și a luat-o în sens opus, lovind din nou femeia, conform Antena 3.

Autoturismul a trecut a treia oară peste femeie după ce s-a lovit de trotuar și și-a schimbat, implicit, traiectoria, în probabil cel mai ghinionist accident al momentului.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată acum în stare gravă la spital, însă are șanse minime de supraviețuire, conform medicilor.

Tot în Elveția, un caz la fel de bizar a atras atenția presei. Un tânăr de 22 de ani, beat la volan, a intrat cu mașina în zidul unei case. A fugit de la locul accidentului și a băut un litru de tărie, pentru a-și ”masca” alcoolemia.

ADVERTISEMENT

Autoritățile elvețiene nu au putut determina, astfel, cât de beat era de fapt șoferul atunci când a produs accidentul. Totuși, instanța l-a condamnat pe aceasta la plata unei amenzi de 2.150 de euro, pe lângă o amendă condiționată de 2.520 de euro.

Polițiștii spun că nu este primul astfel de caz pe care-l întâlnesc. Fenomenul în cauză se numește ”after-drink” și e o tactică a șoferilor care erau băuți la volan, însă vor susține că au băut de fapt doar după ce au condus.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul și-a pus viața în pericol. Risca disfuncție cardiacă acută, stop respirator, pierderea cunoștinței și vărsături, care, în combinație, ar putea duce, în cele din urmă, la deces. Desigur, totul depinde de o serie de factori, cum ar fi greutatea corporală, starea fizică și psihică, medicamentele sau dacă a mai mâncat”, au transmis specialiștii în sănătate.

ADVERTISEMENT