News

Copil de 12 ani, înjunghiat într-un conflict cu peste 20 de persoane. Altercația a avut loc într-o parcare din Sibiu. Video

Copil de 12 ani, înjunghiat într-un conflict cu peste 20 de persoane. Altercația a avut loc în parcarea unui mall din Sibiu. Video
06.09.2021 | 19:11
Copil de 12 ani injunghiat intrun conflict cu peste 20 de persoane Altercatia a avut loc intro parcare din Sibiu Video
ADVERTISEMENT

Luni după-amiaza avut loc o răfuială în care au participat mai mult de 20 de persoane, în parcarea unui centru comercial din județul Sibiu.

Bătaie generală în parcarea unui mall din Sibiu. Un copil de 12 ani, înjunghiat

În urma altercației a fost rănit un copil în vârstă de 12 ani, acesta fiind înjunghiat în mai multe locuri. Ulterior, el a fost transportat la spital în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Cei care s-au luat la bătaie sunt două grupuri de persoane din Blăjel și Brateiu între care existau conflicte mai vechi, conform informațiilor furnizate de Poliția din Sibiu.

„Din primele date și informații de la fața locului se pare că în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi.

ADVERTISEMENT

În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la spital cu multiple plăgi înjunghiate”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Datele prelimnare arătau că cearta ar fi izbucnit ca urmare a unui conflict în trafic, iar aceasta ar fi degenerat după ce au sărit la bătaie în jur de 20 de persoane.

ADVERTISEMENT

Toate persoanele implicate în conflict, reținute

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, jandarmerie, dar și de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, transmite Ora de Sibiu.

Conform primelor informații, medicii sunt rezervați în a se pronunța referitor la starea de sănătate a copilului de 12 ani și mai ales despre șansele sale de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Poliția din Sibiu a mai transmis și că toate persoanele care au fost implicate în conflict a fost deja identificate și se află la sediul poliției pentru a fi audiate.

De asemenea, oamenii legii au mai transmis și că cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili care a fost împrejurările care au dus la crearea acestei bătălii generale în urma căreia un copil de 12 ani a fost înjunghiat.

„Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate şi sunt conduse la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu pentru audiere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale conform competenţei”, a menţionat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT