News

Copil de 2 ani maltratat de părinți, mărturii cutremurătoare ale bunicii: ”La 7 luni îl băteau cu lingura”

Un copil de 2 ani a fost maltratat de părinți. După acest caz cumplit, bunica micuțului face mărturii de-a dreptul cutremurătoare.
19.12.2023 | 16:24
Copil de 2 ani maltratat de parinti marturii cutremuratoare ale bunicii La 7 luni il bateau cu lingura
Mărturii cutremurătoare după ce un copil de 2 ani a fost  maltratat de părinți. Ce spune bunica micuțului. Sursa foto: opiniedecarei.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz de-a dreptul terifiant a apărut recent în spațiul public. Un copil de doar 2 ani ar fi fost bătut și supus la chinuri de neimaginat de către părinții săi. Bunica micuțului face dezvăluiri despre calvarul minorului.

Mărturii cutremurătoare după ce un copil de 2 ani a fost  maltratat de părinți. Ce spune bunica micuțului

Comportamentul celor doi români stabiliți în Germania a îngrozit autoritățile și opinia publică. Recent, în spațiul public au ieșit la iveală ororile la care a fost supus copilul de doar 2 ani.

ADVERTISEMENT

Băiețelul a fost o victimă a frustrării părinților. Publicația PortalSM informează că cei doi mai au un copil de 4 ani. Pe cel mic nu-l mai aveau la suflet pe motiv că acesta le-ar fi făcut ultimul an din viață un calvar.

În ultimele luni, chiar sub ochii fratelui mai mare, micuțul de 2 ani era bătut, ţinut ore întregi în dulap, legat la gură cu bandă adezivă şi maltratat. Acest caz cumplit a ieșit la iveală doar după ce imagini cu ororile au ajuns în posesia familiei din România. Rudele din țară au alertat imediat autorităţile.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după apariția acestor informații în presa din țară, bunica paternă a copilului maltratat a făcut noi dezvăluiri despre situația acestei familii. Femeia aduce acuzații grave mamei copiilor.

Vârstnica o acuză pe mama agresoare că face parte dintr-o rețea de prostituție și droguri. Aceasta din urmă ar avea probleme psihice. Prietena ei ar fi fost împușcată în cadrul unui conflict. Apoi, aceasta ar fi suferit o depresie puternică.

ADVERTISEMENT

Nu doar copilul de 2 ani al cuplului ar fi avut de suferit, ci și cel de 4 ani. Bunica spune însă că mezinul a fost maltratat încă de când s-a născut. Se pare că tatăl s-ar fi plâns de comportamentul partenerei sale, însă acestuia i-a fost frică de ea și de familia ei.

”De când l-a născut și până la 10 luni, copilul l-a ținut în scoică de mașină. I s-a îndoit coloana. Eu am umblat cu el, l-am făcut bine. I-au spus în spital că e maltratat. La 7 luni l-a bătut cu lingura, i-a sucit mâinile, capul îl avea umflat că l-a bătut cu lingura.

ADVERTISEMENT

A fost ars. Nu înțeleg cum l-a ademenit, numai cu droguri. L-a pus să transporte droguri dintr-o parte în alta. Eu vreau să fie controlate și laptopurile lui maică-sa”, a declarat bunica pentru sursa citată.

Părinții copilului de 2 ani, reținuți la vamă

Cu ocazia sărbătorilor, cei doi părinți ai copilului, de 29 și 37 de ani, urmau să sosească în România. Ei au fost opriți la vamă de polițiști. Pe numele celor doi erau emise deja două mandate de aducere în sediul poliţiei.

În ceea ce-i privește pe copii, ei au fost transferaţi la DGASPC Satu Mare. “Au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a anunțat IPJ Satu Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: