News

Fetiță de 2 anișori din Dolj, bătută crunt de propriul tată. Acuzații grave la adresa bărbatului

O fetiță de doar 2 anișori din județul Dolj a fost bătută de propriul tată. Minora a avut de îndurat chinuri groaznice în urmă cu câteva zile.
30.11.2023 | 12:52
Fetita de 2 anisori din Dolj batuta crunt de propriul tata Acuzatii grave la adresa barbatului
Tată din Dolj, acuzat că și-a lovit fiica, o fetiță de 2 ani. Chinuri groaznice îndurate de micuță. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz extrem de grav a fost raportat în județul Dolj, acolo unde o fetiță de doar 2 anișori ar fi fost bătută de propriul tată. Individul a fost reținut într-o primă fază de polițiști, apoi eliberat.

Tată din Dolj, acuzat că și-a lovit fiica, o fetiță de 2 ani. Chinuri groaznice îndurate de micuță

Agresiunea din județul Dolj ar fi avut loc în Craiova, în urmă cu mai puțin de o săptămână. Marți, 28 noiembrie, pe adresa Poliției județene a venit o sesizare din partea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Dolj.

ADVERTISEMENT

Un inspector de specialitate în cadrul DGASPC îi informa pe cei de la IPJ Dolj cu privire la un caz extrem de grav. Mai exact, în sesizare se spunea că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi bătut fiica în vârstă de 2 ani.

Agenții au demarat imediat cercetările. Ancheta a scos în evidență faptul că cele precizate de DGASPC se confirmă. Polițiștii au stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 23.00, bărbatul și-a agresat copila.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla cu ea în casă, individul ar fi prins-o pe micuță de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea. În urma căzăturii, aceasta a suferit leziuni la nivelul capului.

“În fapt, în cursul zilei de 28 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 23.00, bărbatul, aflându-se în locuinţă, ar fi prins-o pe minoră de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea, în urma impactului aceasta suferind leziuni la nivelul capului”, au transmis polițiștii, citați de Craiova Forum.

Tatăl agresor, eliberat și plasat sub control judiciar

În urma acestui grav incident, tatăl violent a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, individul a fost eliberat de polițiști. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Având în vedere natura evenimentului, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, existând risc iminent, mama minorei opunându-se emiterii ordinului de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: