News

Copil de 6 ani găsit mort în casă. Era împuns în inimă cu un cuțit! Mama minorului era în cealaltă cameră

20.07.2020 | 19:40
Copil de 6 ani gasit mort in casa Era impuns in inima cu un cutit Mama minorului era in cealalta camera
ADVERTISEMENT

Un copil de 6 ani a fost găsit mort în casă. S-a întâmplat la Oradea, acolo unde un minor a încetat din viață într-un mod cel puțin bizar.

Acesta a fost descoperit împuns în inimă cu un cuțit. Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanșat o anchetă.

ADVERTISEMENT

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, a declarat pentru Mediafax că ancheta urmează să stabilească ce s-a întâmplat în cazul morții băiețelului, deoarece circumstanțele sunt neclare.

Moarte ciudată la Oradea

„Urmează să lămurim dacă a fost o împungere accidentală cu cuțitul, dacă a căzut băiețelul, dacă l-a împuns vreunul dintre frați, dacă a fost sau nu un adult de față”, a spus Leucea.

ADVERTISEMENT

Culmea, anchetatorii au descoperit că mama băiețelului era în casă. Acum urmează să stabilească dacă se afla și în aceeași cameră în care a avut loc incidentul.

Mai mult de atât, cei care au preluat cazul așteaptă și rezultatele necropsiei de la IML, rezultate care ar putea să scoată la iveală și alte detalii.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, mama băiețelului ar fi fost cea care a sunat la 112 să ceară ajutor, iar un echipaj de ambulanță l-a transportat pe acesta la spital.

Băiețelul a suferit un stop cardiorespirator și a murit în ciuda eforturilor disperate depuse de medici. Zeci de minute s-au chinuit aceștia să-l readucă la viață pe minor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, totul a fost în zadar. Anchetatorii speră să găsească și alte semne care să-i conducă pe pista corectă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: