Fotbal intern

Copilăria grea a lui Ștefan Nanu: „Ai mei aveau darul beţiei. Se trezeau noapte şi se băteau”

07.04.2020 | 14:55
Copilaria grea a lui Stefan Nanu Ai mei aveau darul betiei Se trezeau noapte si se bateau
Copilăria grea a lui Ștefan Nanu: „Ai mei aveau daru băuturii. Mi-au marcat copilăria. Se trezeau noaptea și se băteau”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Nanu, fostul internațional român, a povestit copilăria grea pe care a avut-o și a mărturisit că părinții săi erau alcoolici, conform gsp.ro.

Copilăria grea a lui Ștefan Nanu

Ștefan Nanu a povestit copilăria grea

pe care a avut-o și a mărturisit că lucrurile nu au stat mereu bine în familia lui, cu atât mai mult din cauza părinților.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi e rușine s-o spun, am avut o copilărie foarte grea. Provin dintr-o familie săracă, părinții mei aveau darul beției. Două săptămâni nu se mai trezeau din beție.

E o chestie care și pe mine m-a marcat pentru că eu nici acum nu pun gura pe băutură. Nu beau”, a mai spus Ștefan Nanu.

ADVERTISEMENT

„Lumea din sat râdea de familia mea!”

Ștefan Nanu

și-a mai amintit de faptul că lumea din sat îl marginaliza și râdea de familia lui: „Da, stăteam într-un sat în care lumea râdea. Stăteam și ascultam ce spuneau: “Bețivii ăia ai lu’ Nanu!”.

Lucrul care m-a marcat era că, fiind un copil de 12-13 ani, ei se trezeau noaptea și se băteau, se luau la bătaie. Așa era viața la țară. Eu nu-mi critic părinții”.

ADVERTISEMENT

„Tata, din păcate, acum nu mai este. Pe mama am dus-o acum 20 de ani la un spital și i-au făcut o injecție. De atunci nu mai bea. Au muncit, mama muncește și acum, dar copilăria m-a marcat.  

Am zis că niciodată nu o să fac ce au făcut părinții mei. De mic mi-a plăcut fotbalul, dar să știi că tot de mic dădeam cu sapa.

ADVERTISEMENT

Când erau treji, săpam cot la cot vița de vie, scoteam rândurile de porumb până la capăt. Aveam capre, aveam oi. Mă trezeam dimineața la cinci și mă duceam cu ele. Îmi cădea capul de somn peste ele”, a mai spus Ștefan Nanu.

  • 51 de ani a împlinit Ștefan Nanu pe 8 septembrie
ADVERTISEMENT