Life

Corina Dănilă, declarație emoționantă pentru fiica ei. Cum arată Rianna la 20 de ani

Corina Dănilă a postat o imagine rară cu fiica ei. Cât de mult seamănă Rianna, la cei 20 de ani ai săi, cu mama ei celebră
04.01.2024 | 17:55
Corina Danila declaratie emotionanta pentru fiica ei Cum arata Rianna la 20 de ani
Corina Dănilă a postat o imagine rară cu fiica ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Dănilă este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe de la noi. În ultima vreme, prezența ei pe micile ecrane a fost din ce în ce mai rară. Deși nu a mai apărut în lumina reflectoarelor atât de mult ca înainte, vedeta are un adevărat motiv de mândrie. Și anume, fiica ei de 20 de ani, Rianna.

Cât de mare este fiica actriței Corina Dănilă

Corina Dănilă i-a cucerit pe cei de acasă în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pe vremea aceea, actrița a dat viață unui personaj uimitor din prima telenovelă produsă în România. S-a identificat atât de bine cu personajul, încât mulți ajunseseră să o strige pe stradă Ana.

ADVERTISEMENT

De la acel proiect de anvergură, Corina Dănilă a început să fie din ce în ce mai discretă în ceea ce privește aparițiile în public. Aceasta a început să renunțe la viața de persoană publică și s-a axat pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea.

În vârstă de 51 de ani, celebra actriță a pus pe primul loc planul familial. În continuare, este la fel de discretă cu viața ei privată, iar fanii abia dacă știu ce se mai întâmplă cu ea. Deși postează rar, fiecare imagine îi surprinde pe urmăritorii ei din mediul online.

ADVERTISEMENT

Corina nu a vorbit prea des despre viața ei din spatele reflectoarelor. Tocmai de aceea, nu multă lume știe că aceasta a fost căsătorită cu Norris Măgean. Cei doi au împreună o fiica pe care Corina o arată destul de rar publicului.

Rianna moștenește frumusețea de la mama ei celebră

Corina a postat imaginea cu fiica ei chiar la finalul lunii decembrie, atunci când Rianna a împlinit 20 de ani. Fanii ei din online au rămas fără cuvinte când au văzut cât de mare a crescut aceasta și cât de mult seama cu mama ei.

ADVERTISEMENT
corina dănilă rianna
Fiica actriței Corina Dănilă a împlinit 20 de ani la finalul lunii decembrie. Sursa foto: Instagram, Facebook

Rianna, fiica Corinei are 20 de ani, iar cei care au avut ocazia să o vadă au observat cât de mult seamănă cu mama ei. Rianna a moștenit trăsăturile de la faimoasa actriță și pare că este foarte singură pe ceea ce vrea de la viață.

Corina Dănilă vorbește foarte rar despre familia ei, dar și despre problemele cu care se confruntă. Însă, acum ceva timp, vedeta a recunoscut că se luptă cu o boală autoimună. O bună perioadă de timp, aceasta a ales să ignore afecțiunea.

ADVERTISEMENT

Între timp, vitiligo, afecțiunea de care suferă Corina a avansat destul de mult, iar vedeta a fost nevoită să apeleze la terapie. Acum, aceasta este mult mai obișnuită cu gândul că are vitiligo și a învățat să trăiască cu el.

În continuare, actrița își canalizează atenția și energia asupra fiicei sale. Vedeta vrea ca Rianna să aibă parte de un viitor strălucit și se asigură că acesteia nu îi lipsește nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: