Life

De ce boală suferă Corina Dănilă și ce face pentru a o ține sub control: „Folosesc machiaj pe față și pe pe mâini”

Corina Dănilă face sacrificii pentru a ține departe de ochii publicului boala autoimună de care suferă. Ce tratament urmează actrița și prezentatoarea TV pentru a reduce efectele afecțiunii?
12.01.2022 | 14:33
De ce boala sufera Corina Danila si ce face pentru a o tine sub control Folosesc machiaj pe fata si pe pe maini
Corina Dănilă suferă de vitiligo, o afecțiune a pielii. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Corina Dănilă, gazda emisiunii „Gala Umoroului”, de la TVR 2,  a vorbit despre boala autoimună de care suferă și pe care face eforturi pentru a o ține departe de ochii publicului.

Corina Dănilă: „Din respect pentru public folosesc machiaj și pe față și pe mâini”

Într-un interviu acordat în luna ianuarie revistei Viva, Corina Dănilă a vorbit deschis despre boala autoimună cu care se confruntă de mai mulți ani și pe care face tot posibilul să o țină sub control.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre vitiligo, o afecțiune care se manifestă prin apariția de pete decolorate pe piele și care se declanșează pe fond emoțional, atunci când organismul este slăbit.

Realizatoarea de televiziune spune că, deși nu se ferește să recunoască atunci când este întrebată de ce boală suferă, în timpul aparițiilor sale, fie la televizor, fie pe scena teatrului, preferă să folosească machiaj pentru a-și ascunde petele albe de pe mâini.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Corina Dănilă a apelat la ajutorul fototerapiei cu raze ultraviolete, pentru a împiedica răspândirea decolorării și în alte zone ale corpului.

„Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator și telespectator, folosesc machiaj și pe față și pe mâini, atât la teatru, cât și la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac și la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

ADVERTISEMENT

Încerc, de ceva vreme, să țin sub control evoluția și să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.”, a declarat Corina Dănilă pentru sursa citată.

Corina Dănilă își găsește fericirea în brațele fiicei sale

În ciuda problemelor sale de sănătate, îndrăgita prezentatoare se bucură în continuare de fiecare clipă a vieții. Faptul că se trezește în fiecare dimineață și se poate bucura de prezența și îmbrățișarea fiicei sale, Rianna, în vârstă de 18 ani, este suficient pentru a o lua de la capăt.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Dănilă (@corinadanila)

„Fericirea este… când deschid ochii dimineața și  îmi este dată o nouă zi, atunci când fiica mea mă îmbrățișează sau când sunt în compania prietenilor, la o șuetă sau când termin un spectacol și aud aplauzele celor din sală și le văd ochii râzând!”, a povestit Corina Dănilă.

Corina Dănilă și-a făcut prima intervenție chirurgicală la 47 de ani. După ce a slăbit 15 kilograme și a obținut o siluetă de vis, aceasta a apelat și la câteva injecții cu acid hialuronic,  pentru a-i reda chipului său fermitatea de altă dată.

ADVERTISEMENT