Fotbal intern

Cornel Dinu a reacționat după Astra – FCSB 0-2. “Sunt prea multe similitudini care te duc la această concluzie jenantă!”

19.03.2019 | 08:42
Cornel Dinu a reactionat dupa Astra  FCSB 02 Sunt prea multe similitudini care te duc la aceasta concluzie jenanta

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 2-0, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano, iar Cornel Dinu a reacționat și a vorbit despre speculațiile legate de duelul dintre cele două echipe. FANATIK a publicat documentele prin care FCSB i-a împrumutat pe giurgiuveni cu 300.000 de euro, iar mai mulți oameni din lumea fotbalului au lăsat să se înțeleagă că a avut loc o înțelegere între cele două formații.

Cornel Dinu a reacționat după Astra – FCSB 0-2

”Am trăit atâtea şi văzut atâtea încât nu mă mai surprinde nimic. Interesant e că 90 la sută, cei care au analizat această partidă au ajuns la această concluzie. De fiecare dată se spune, domne n-avem probe. Prestaţia din teren e cea mai teribilă probă! Astra care a surprins până acum plăcut şi s-a calificat în playoff, au o cădere probabil pentru că sunt mulţumiri, dar umbra cea mai persistentă care te duce la acest gând sunt acele descoperiri pe care le-au făcut jurnaliştii legate de raporturile financiare dintre Astra şi FCSB. Acolo nu mai e nimic de spus.

N-ai cum să justifici o astfel de atitudine, cu jucători care vin şi pleacă, cu Belu care semnează din vară…sunt prea multe similitudini care te duc la această concluzie jenantă pentru că aduce în prim plan o echipă care ar trebui să înveţe din experienţele nefaste, e vorba de FCSB. Setea de a exista naşte monstruozităţi de genul ăsta. Că ai probleme financiare…asta nu justifică să ai astfel de operaţiuni. Am o experienţă şi iubesc adevărul. Eu am trăit astfel de jocuri şi la Dinamo…” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

Cornel Dinu îl salută pe Mircea Lucescu

Și Balaj vorbit despre un posibil blat la Astra – FCSB 0-2

Un alt om din lumea fotbalului din România care a văzut lucruri suspecte la meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB, scor 0-2, a fost Cristi Balaj. Fostul arbitru din Liga 1 Betano a pornit discuția după faza în care Harlem Gnohere a deschis scorul pentru vicecampioana României. Cristi Balaj a susținut că modul în care s-a apărat Erico în fața francezului a fost dubios.

Meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB s-a terminat cu victoria vicecampioanei României, scor 0-2, iar gruparea antrenată de Mihai Teja se află pe poziția a 3-a în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 28 de puncte, la cinci în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, Astra Giurgiu e pe 5, cu 21 de puncte.

Tags: