Sport

Cornel Dinu îl face praf pe Alin Buleică: „Mai bine rămânea la Survivor România. E de film, nu de fotbal!”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Alin Buleică, despre care a spus că nu are legătură prea mare cu fotbalul și că s-ar potrivi mai bine într-o carieră cinematografică.
07.02.2022 | 22:14
Cornel Dinu il face praf pe Alin Buleica Mai bine ramanea la Survivor Romania E de film nu de fotbal
Cornel Dinu îl face praf pe Alin Buleică. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu s-a referit și la faptul că Alin Buleică a fost luat de Dinamo, el fiind „rezervă” în emisiunea TV Survivor România, dezvăluire făcută în exclusivitate de FANATIK.

Cornel Dinu l-a atacat și pe Iuliu Mureșan, despre care spune că își „dă arama pe față”, iar valoarea sa adevărată ar fi cea de la Dinamo, nu din perioada petrecută la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu îl face praf pe Alin Buleică

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Alin Buleică, fotbalistul „câinilor” fiind pus la zid după înfrângerea rușinoasă a lui Dinamo din deplasarea cu FC Botoșani, scor 0-4.

„Stoican nu își găsește din nou locul la Dinamo. Să nu uităm că toate transferurile au fost aprobate de Iuliu Mureșan. Jucătorii aceștia sunt un melanj îngrojitor, să spunem că cocktail-ul este o denumire mai bună.

ADVERTISEMENT

E un cocktail de echipă, în frunte cu administratorul judiciar, nu-i mai dau numele, că-mi fac rău. Dinamo e o colonie franceză a CFR-ului, spun asta și îmi asum.

Uitați-vă cum a fost adus Figueiredo. Buleică a fost rupt dintr-o carieră mult mai bună de la Survivor România, o chestie la care nu mă pot uita.

ADVERTISEMENT

Iar așa cum arată Buleică, mai bine juca în Dacii, în care Decebal își sacrifică fiul și-l aruncă în săbii. Deci, Buleică e de film, nu de fotbal”, a spus Cornel Dinu, la TV TelekomSport.

„Una e la CFR Cluj, alta e la Dinamo!”

Cornel Dinu a vorbit și despre Iuliu Mureșan, despre care spune în continuare că nu trebuia să vină la Dinamo și este mirat cum de unii suporteri îl susțin în continuare pe acesta.

ADVERTISEMENT

„Una e cu Paszkany, care era cu Rotschild… mă rog cel puțin din prima căsătorie, alta e la Dinamo. Domnul Mureșan a declarat cu mult timp înainte că se ocupă doar de partea juridică și sper că așa să fie.

Interesant este și că unii suporteri încă îl iau în brațe pe domnul Mureșan”, a mai spus Cornel Dinu.

Nici alți jucători nu au scăpat de criticile lui Cornel Dinu: „Johnathan Rodriguez a fost adus cred doar că aduce cu Amalia Rodriguez, celebra cântăreață portugheză.

Ackapco a fost prezentat zici că era Mandela!”.

ADVERTISEMENT