Sport

Dinamo vrea să dea lovitura cu o ”rezervă” de la Survivor România 2022! Va fi testat în meciul cu Hagi. Exclusiv

Dinamo îl testează din aceste zile pe Alin Buleică. Jucătorul a făcut deplasarea la Constanța pentru amicalul cu Farul, însă din informațiile FANATIK este una dintre "rezervele" show-ului Survivor România.
14.01.2022 | 17:41
Dinamo vrea sa dea lovitura cu o rezerva de la Survivor Romania 2022 Va fi testat in meciul cu Hagi Exclusiv
Flavius Stoican va testa o "rezervă" de la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo intră în ultima săptămână de pregătire pentru a partea a doua a sezonului și va disputa sâmbătă, de la ora 18:00 un meci amical în compania celor de la Farul Constanța, în deplasare.

Dinamo vrea să dea lovitura cu o ”rezervă” de la Survivor România! Alin Buleică, testat de Stoican

Din informațiile FANATIK, Alin Buleică, unul dintre jucătorii aflați în probe la Dinamo, a făcut deplasarea la Constanța și va fi testat de Flavius Stoican în meciul cu elevii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Alin Buleică este un jucător în vârstă de 30 de ani, cu o mare experiență la nivelul primei ligi, care a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna sau FC Argeș.

Însă, interesant este că, din informațiile noastre, Alin Buleică s-ar afla și pe lista pentru show-ul Survivor România, transmis începând din acest an de Pro TV și care va începe pe data de 16 ianuarie.

ADVERTISEMENT
Alin Buleică, în perioada Concordia Chiajna. Sursa: sportpictures.eu
Alin Buleică, în perioada Concordia Chiajna. Sursa: sportpictures.eu

Buleică ar putea fi “convocat” de Pro TV în Republica Dominicană dacă nu confirmă la Dinamo!

Fotbalistul le-ar fi transmis unor apropiați că este rezervă a “Faimoșilor” în show-ul tv și în perioada următoare ar putea fi “convocat” în Republica Dominicană, locul de desfășurare al concursului. Rezervele intră în scenă în momentul în care unul dintre concurenți suferă o accidentare sau nu mai poate continua competiția din varii motive.

Este o modă pentru Survivor să participe fotbaliști sau foști fotbaliști. La această ediție participă Robert Niță, “coșmarul” dinamoviștilor de la celebrul meci cu Foresta din 2001. În edițiile precedente au participat jucători precum Sebastian Chitoșcă, Mihai Onicaș sau Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT

Ultima dată a evoluat la Viitorul Pandurii

Ultima dată, Alin Buleică a evoluat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul a încheiat contractul cu echipa gorjeană în noiembrie, ultima apariție într-un meci oficial fiind pe 23 octombrie 2021 într-un meci Poli Iași – Viitorul Pandurii 1-3.

Dacă Alin Buleică va confirma așteptările lui Flavius Stoican și antrenorul va propune legitimarea fotbalistului la Dinamo, cel mai probabil Buleică va renunța, cel puțin pentru moment, la posibila colaborare cu cei de la Pro TV pentru Survivor.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu face deplasarea la Constanța în toiul negocierilor cu polonezii!

Din informațiile FANATIK, Deian Sorescu a făcut și el deplasarea la Constanța pentru meciul amical cu Farul. În toiul negocierilor pentru transfer dintre Dinamo și polonezi, Sorescu își continuă pregătirea și are șanse mari să fie pe teren în meciul de sâmbătă.

În plus, noua achiziție, anunțată în exclusivitate de FANATIK, Balthazar Pierret, face și el deplasarea la meci. Contractul său va fi înregistrat cela mai probabil, la începutul săptămânii viitoare.

Nemanja Petrovic se află şi el în teste la Dinamo!

Alături de Alin Buleică, în ultimul amical al acestei perioade de pregătire, Dinamo îl testează și pe atacantul Nemanja Petrovic, cel care a jucat ultima dată la Backa Topola, în prima ligă din Serbia.

Dinamo are de “urcat” un munte în a doua parte a sezonului pentru a se salva de la retrogradare. “Câinii” sunt penultimii în clasament, cu 12 puncte, iar presiunea este uriaşă pe elevii lu Flavius Stoican.

  • 30 de ani are Alin Buleică
  • 4 transferuri a realizat Dinamo până acum (Patriche, Tomozei, Pierret şi Jovanovic)
ADVERTISEMENT