Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, ipoteză şoc după suspendarea dură primită de Dinamo: „Decizia a venit de deasupra României! Vor să dea un exemplu”

Cornel Dinu a venit cu o ipoteză șocantă după ce Dinamo a primit o suspendare de patru etape fără spectatori. „Câinii” ar fi victimele unui exemplu
29.03.2024 | 12:05
Cornel Dinu ipoteza soc dupa suspendarea dura primita de Dinamo Decizia a venit de deasupra Romaniei Vor sa dea un exemplu
Cornel Dinu, ipoteză şoc după suspendarea dură primită de Dinamo: „Decizia a venit de deasupra României! Vor să dea un exemplu” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu are propria ipoteză despre suspendarea lui Dinamo. Pentru incidentele de la meciul cu UTA Arad, Comisia de Disciplină a decis ca roș-albii să joace fără spectatori cele patru meciuri pe care le mai au de disputat acasă în acest play-out.

Cornel Dinu are o ipoteză șocantă după suspendarea lui Dinamo: „Se încearcă un exemplu”

Totuși, vineri, 29 martie, „câinii roșii” au primit o veste bună. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că meciul Dinamo – Petrolul, programat luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, are șanse să se dispue cu fani în tribune.

ADVERTISEMENT

„Aici lucrurile capătă două aspecte. Convingerea mea este și chiar am niște informații în acest sens. Această pedeapsă destul de gravă, aspră, care aduce niște prejudicii și echipei, e dictată mult mai de sus decât România.

Pentru că se știe că în partea asta a Europei s-a cam sărit calul așa-zisei bunecuvințe în tribune și tot felul de agresivități, petarde, bătăi și atunci se încearcă un exemplu. Și atunci problema este că este un exemplu care pedepsește o masă de suporteri”, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„E o luptă totală asupra manisfestărilor huliganice care dăunează foarte mult fotbalului”

(n.r. – Se vor mai lua astfel de decizii pentru a respecta anumite directive UEFA?) Din informațiile mele vizează direct și România. Deci e o luptă totală asupra manisfestărilor huliganice care dăunează foarte mult fotbalului în general.

Și bineînțeles că s-a mers pe ideea ‘Mai degrabă dau o pedeapsă mult mai dură decât e prevăzută și decât poate ar fi normal pentru ca lumea respectivă să se sperie și să se astâmpăre’.

ADVERTISEMENT

Eu sunt adeptul ideii că la noi s-au pierdut de la început frâiele acestei justiții pe stadioane. În sensul că era foarte simplu la mijloacele care sunt la ora actuală să se identifice principalii vinovați din grupurile de suporteri.

Să se dea un exemplu cu ei, să fie interziși pe stadioane cum au fost în Anglia. Și acolo n-au fost pedepsite doar grupurile de suporteri. Au fost pedepsite echipele în sine, fotbalul britanic!

ADVERTISEMENT

De multe ori, ținând cont de caracteristicile unui popor, poate nu e rău să dai o pedeapsă exemplară mai dură decât se așteaptă cineva tocmai pentru a grăbi eliminarea fenomenului”, a adăugat Dinu.

Cornel Dinu, DISCURS TAIOS dupa SUSPENDAREA primita de Dinamo: “SE INCEARCA UN EXEMPLU”

ADVERTISEMENT
Tags: