Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu oferta primită de Risto Radunovic pentru a prelungi cu FCSB! Detalii din culisele negocierilor cu Gigi Becali

FANATIK a aflat detalii din culisele negocierilor dintre Gigi Becali și Risto Radunovic. Internaționalul din Muntenegru se gândește să accepte salariu oferit la FCSB.
28.04.2024 | 14:32
Ce se intampla cu oferta primita de Risto Radunovic pentru a prelungi cu FCSB Detalii din culisele negocierilor cu Gigi Becali
Ce se întâmplă cu oferta primită de Risto Radunovic pentru a prelungi cu FCSB! Detalii din culisele negocierilor cu Gigi Becali. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Înțelegerea lui Risto Radunovic cu FCSB expiră în iarnă, însă Gigi Becali și-l dorește în continuare la campioana din SuperLiga. Cristi Coste a dezvăluit că internaționalul muntenegrean este la un pas să accepte oferta patronului pentru prelungirea contractului.

Ce se întâmplă cu oferta primită de Risto Radunovic pentru a prelungi cu FCSB! Detalii din culisele negocierilor cu Gigi Becali

Gigi Becali vrea în grupele Champions League, iar patronul „roș-albaștrilor” este gată să scoată banii din buzunar pentru a merge cât mai departe în aventura europeană. Până la transferurile mult așteptate, FCSB este aproape să închidă negocierile cu un titular.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a dezvăluit că Risto Radunovic se gândește să accepte oferta primită de la Gigi Becali și să își prelungească înțelegerea cu FCSB. Și Vlad Chiricheș va rămâne în continuare în Capitală, după ce „roș-albaștrii” au câștigat titlul.

„Din ultimele informații FANATIK, oferta de 15.000 de euro pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Radunovic este foarte aproape să fie acceptată de fundașul muntenegrean. Sunt destule șanse ca Radunovic să continue cu FCSB și din sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Are contractul până în decembrie, deci în iulie intră în ultimele șase luni, iar contractul lui nu se termină în vară. Nici lui Chirichelș nu i se termină contractul. Gigi Becali spunea că are clauza discutată cu Chiricheș prin care i se prelungește automat contractul în aceleași condiții financiare când FCSB ia titlul.

Chiricheș va continua la FCSB, cu un salariu undeva la 400.000 de euro”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru Radunovic: „Să îmi spună direct”

Gigi Becali așteaptă un mesaj direct de la Risto Radunovic în ceea ce privește prelungirea contractului. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre un posibil transfer la CFR Cluj, care pregătește întâriri după venirea lui Dan Petrescu.

„Dacă ar merge Radunovic la CFR Cluj, să meargă. Dar, în primul rând, nu poate să discute despre asta. El are până în decembrie contract. Fiecare om e liber să facă ce vrea. Vrea să meargă la Cluj, merge la Cluj dacă regulamentul îi permite. Nu sunt orgolios pe chestia asta.

ADVERTISEMENT

Eu fac oferta pe care eu cred că i-o fac. Să nu vorbim că nu e regulamentar să vorbim azi despre CFR Cluj. Nu avem voie, nu este în ultimele 6 luni. Dacă este în ultimele 6 luni de contract, poate să vorbească omul şi să îmi spună direct. Are acest drept omul. Dar nu acum. 

Nu este pierdere niciodată la fotbal. Se schimbă jucătorii şi nu ştim dacă e pierdere. Dacă vine altul mai bun în locul lui. Noi ştim că avem regulamente care trebuie respectate. Atât!”, spunea Gigi Becali.

Ce se întâmplă cu oferta primită de Risto Radunovic pentru a prelungi cu FCSB

ADVERTISEMENT