Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, nemilos cu acționarii lui Dinamo: „Patronii Alba-Neagra! Rămân în istoria fotbalului”

Dinamo continuă să aibe probleme chiar și după reorganizare. Clubul din Ștefan cel Mare are nevoie rapid de un finanțator puternic, dar până acum nici un om de afaceri nu a făcut pasul în față.
08.09.2023 | 22:01
Cornel Dinu nemilos cu actionarii lui Dinamo Patronii AlbaNeagra Raman in istoria fotbalului
Cornel Dinu CONDAMNA GAFA COLOSALA a lui Dinamo Reactie DURA despre NOUL ACTIONAR. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Planul de reorganizare a fost unul de succes. Dinamo a scăpat de datorii și poate privi cu optimism spre viitor. Nu toată lumea vede însă lucrurile la fel. Legenda celor din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu, este sceptic în ceea ce privește organizarea clubului. Dinamo are nevoie de un acționar majoritar cu putere financiară.

Dinamo își caută investitor

“Sigur că sufăr pentru Dinamo. Sunt atent la ce se întâmplă acolo, am părerile mele, mie le-am exprimat, nu aș vrea să mă repet. M-ai întrebat de planul de reorganizare. Acolo este meritul biroului domnului Zăvăleanu, al colaboratorilor săi, au reușit acest lucru care este dificil în situația juridică a României. Ca să ștergi o datorie atât de mare.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam, dar mi-am mai spus părerea despre cei care conduc la ora actuală fobtalul dinamovist, au început să își dea seama și suporterii, că oamenii nu sunt de acolo. Nu sunt din fenomenul fotbalului. Am să spun și un argument în plus în această privință.

Mă aștepta să fie anunțat acest nou acționar, pentru că sunt mulți acționari care vor să vină. Să se facă o discuție deschisă pentru că cu cât lucrurile vor fi mai clare, nu neaparat în privința acționarilor de care îmi e frică. Dinamo a mai trecut prin această experiență când a avut vreo 10 acționari și după cum spun sociologii români, când sunt deja doi români începe scandalul.

ADVERTISEMENT

Iar italienii spun că e bine să fie asociere în toate, dar deja numărul trebuie să fie impar și trei e mult. Sper să nu se ajungă la un număr mare de acționari pentru că atunci vor apărea și momente de dezbinare în ceea ce înseamnă evoluția oscilantă în ceea ce înseamnă echipa de fotbal”, a declarat Cornel Dinu.

Problemele continuă în Ștefan cel Mare

Trupa din Ștefan cel Mare nu a scăpat de probleme. Aflată pe locul 11 în clasament, elevii lui Burcă se pregătesc de partia contra celor de la FCU Craiova. Dinamo are patru înfrângeri, două egaluri și două victorii în acest sezon de Liga I. Ultima partida a fost înfrângerea cu Rapid, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam să fie prezentat acest acționar și să spună cu cât intră în acționariat de care are nevoie Dinamo. La fel cum continui și spun că situația aprobării planului de insolvență, mă așteptam ca acești patroni alba-neagra, red and white, cum vor ei să își spună, cum se comportă.

Puteau să spună că avem banii, cât mai e de plătit? Un milion jumătate, două? Aveți banii, poftim în cont. Dar văd că nu a apărut nimic în sensul acesta. Iar ce m-a surprins cel mai mult este că au dat dovadă de neînțelegerea fenomenului fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Scena aceea cu retragerea numarului 12 va rămâne în istoria fotbalului românesc. Nicăieri în lume nu se face așa ceva. Tricoul, eventual se spune că al 12-a jucător e publicul. Păi ai nevoie de public. Nu-l retragi, din contră. Dacă vrei binele lui Dinamo apropii suporterii”, a afirmat Cornel Dinu.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Dinu critica actionarii lui Dinamo

 

ADVERTISEMENT