Life

Cornel Păsat, dezvăluire despre scandalul cu CRBL: “Și-a cerut iertare în genunchi. Dacă-l loveam, mă dădeau afară din emisiune”

Cornel Păsat, dezvăluiri despre scandalul cu CRBL, din cadrul unei emisiuni TV. Artistul și-a cerut iertare în genunchi.
28.03.2023 | 20:25
Cornel Pasat dezvaluire despre scandalul cu CRBL Sia cerut iertare in genunchi Dacal loveam ma dadeau afara din emisiune
Competiția la care au participat împreună Cornel Păsat și CRBL. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cornel Păsat a vorbit de curând despre scandalul dintre el și CRBL care a avut loc, în urmă cu 15 ani, în cadrul primului show-concurs despre supraviețuire, lansat în România. Cei doi au fost la un pas de a se lua la bătaie. Care a fost cauza?

În ce emisiune au avut un scandal CRBL și Cornel Păsat

Cornel Păsat, liderul trupei Flamingo Boys, și CRBL au uimit o țară întreagă, în 2009, prin altercațiile lor de la competiția ”Rătăciți în Panama”, difuzată pe Kanal D. La peste un deceniu de atunci, Cornel Păsat a dezvăluit că fostul artist de la ”Simplu” a venit la el și i-a cerut iertare în genunchi, după ce l-a înjurat extrem de vulgar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cornel Păsat a spus că a evitat să riposteze încât să comită un act de violență asupra lui CRBL, deoarece încălca normele contractuale ale emisiunii, risca descalificarea și, mai mult, putea fi bun de plată. Dacă l-ar fi lovit pe artist, putea plăti 100.000 de euro.

Cornel Păsat l-a iertat, totuși, pe CRBL și a lăsat, astfel, în trecut episoadele tensionante, mai ales că anumite secvențe erau încurajate de producători, pentru a obține audiență. Deși au îngropat securea războiului, Cornel Păsat a mai spus că el și CRBL nu-și pot spune în continuare mai mult de ”Bună ziua!”

ADVERTISEMENT

”Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am mai intersectat pe la evenimente, doar ne salutăm. Am înțeles că producătorii voiau conflicte pentru rating. Dar el a întrecut orice vulgaritate.

M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic. Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro”, a detaliat Cornel Păsat pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

CRBL, conflict și la Survivor România cu Andreea Tonciu

După competiția ”Rătăciți în Panama”, CRBL a mai luat parte la un show despre supraviețuire, ”Survivor România 2022”. Și aici a avut conflicte cu unele persoane, cele mai multe cu Andreea Tonciu, aceasta acuzându-l de violență. Cornel Păsat a mai precizat că și el și soția lui au primit propunerea de a participa la Survivor România, dar au refuzat.

Cornel Păsat nu dorește să fie la Survivor România deoarece are un copil acasă, care are nevoie de atenție permanentă. În schimb, îi surâde ideea să ia parte la probele de la America Express, deoarece ar forma o echipă cu soția sa.

ADVERTISEMENT

Cornel Păsat este de părere că show-urile cu probe despre supraviețuire sunt foarte utile în prezent deoarece aduc popularitate sau o cresc. Însă, aceasta nu durează mai mult de șase luni, căci depinde și de modul cum își menține faima persoana care a obținut-o.

ADVERTISEMENT
Tags: