Life

Probleme mari pentru Gabriela Cristea înainte de Paște. Acuzații dure la adresa vedetei: ”Îmi pare rău”

Gabriela Cristea se află în centrul unor mari tensiuni chiar înainte de Paște. Acuzații dure au fost lansate la adresa vedetei.
04.05.2024 | 19:37
Probleme mari pentru Gabriela Cristea inainte de Paste Acuzatii dure la adresa vedetei Imi pare rau
Probleme mari pentru Gabriela Cristea înainte de Paște. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are probleme chiar înainte de Paște. Vedeta și-a cerut public scuze pentru toate cele întâmplate. Unele persoane însă nu s-au lăsat înduplecate și au lansat acuzații dure la adresa ei.

Probleme mari pentru Gabriela Cristea înainte de Paște

Pe lângă cariera pe care o are în televiziune, Gabriela Cristea s-a apucat să facă și cozonaci. Produsele sale au generat mare interes în mediul online, iar comenzile au început să curgă, în ciuda prețurilor destul de piperate.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că vedeta nu s-a mobilizat chiar atât de bine. Aceasta a anunțat public pe internet că nu va putea onora toate comenzile pe care le are, deși mai este foarte puțin timp până la Paște.

Gabriela Cristea spune că deși comenzile au fost gata, o parte dintre ele au rămas într-un depozit, având în vedere că unele companii de curierat nu au funcționat. Chiar dacă mulți nu își primesc comenzile acum, vedeta promite că aceste colete vor ajunge de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea și-a cerut public scuze tuturor persoanelor care au fost dezamăgite. Gabriela Cristea a mai adăugat că a muncit ore în șir în ultimele zile, însă din păcate nu se mai poate face nimic.

Mesajul postat de Gabriela Cristea

„Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier. Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. (…) 

ADVERTISEMENT

Da, am avut probleme cu firmele de curierat. Problema este că noi avem produse care sunt în termen de valabilitate. Cu siguranță vor ajunge săptămâna viitoare la voi și sper ca atunci să gustați o fărâmă din bucuria cu care noi am muncit zilele acestea.

(…). Din păcate, nici sărbătorile acestea legale nu ne-au fost prielnice, pentru că de 1 mai curieratul nu a funcționat, iar ieri a trebuit practic să trimitem toate comenzile. Probabil că sunteți câțiva dezamăgiți de faptul că nu ați primit coletele acum în prag de sărbătoare. Față de voi, chiar dacă nu este vina noastră, îmi cer mii de scuze”, a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Acuzații dure la adresa vedetei

Internauții nu au iertat-o însă. Deși vedeta a explicat de ce unele comenzi nu vor ajunge la timp, se pare că unele persoane nu au putut trece cu vederea cele întâmplate. Sunt persoane care o acuză pe vedetă că nici măcar nu a trimis cozonacii.

Spre exemplu, o internaută spune că are și dovezi în acest sens. De asemenea, au fost și comentarii mai dure. Gabriela Cristea a mai fost acuzată că minte și că nu poate să își asume o responsabilitate.

„Firmele de curierat nu au primit niciun colet. Am dovada clară! Și dumneavoastră nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis și nici măcar pe WhatsApp nu s-a răspuns. În ziua de Paște când dumneavoastră savurați cozonaci, eu am să mănânc pâine cu Nutela”, a fost unul dintre comentariile primite de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților