Fotbal international

Coșmar pentru FCSB la Erevan. Câte grade vor fi la ora meciului cu Alashkert. Reacția lui Meme Stoica. Probleme și pentru Viitorul

25.07.2019 | 13:29
Cosmar pentru FCSB la Erevan Cate grade vor fi la ora meciului cu Alashkert Reactia lui Meme Stoica Probleme si pentru Viitorul

Coșmar pentru FCSB la Erevan, acolo unde va avea loc manșa tur a meciului cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League, azi, ora 20.00, pe “Alashkert Stadium”. Jucătorii lui Bogdan Andone nu se vor lupta doar cu adversarii din teren, dar și cu gradele ridicate din termometre.

Coșmar pentru FCSB la meciul cu Alashkert de la Erevan

Duelul dintre Alashkert și FCSB din turul 2 preliminar al Europa League va avea loc la ora locală 21.00 (n.r. 20.00 ora României), iar fotbaliștii vicecampioanei României se vor înfrunta cu căldura sufocantă din Erevan. Nu mai puțin de 31 de grade vor fi la ora partidei care va avea loc pe “Alashkert Stadium”, conform weather.com, iar umiditatea este de doar 27%, ceea ce ar putea să le pună probleme “roș-albaștrilor”. La aceeași oră, dar în București, vor fi 27 de grade și o umiditate de 51%.

Umiditatea aerului la un nivel optim recomandat de specialiști este între 45% și 55% RH, iar la ora meciului dintre Alashkert și FCSB o să fie 27%, lucru care îi poate face pe elevii lui Bogdan Andone să simtă senzația de sufocare în timp ce vor alega. Mai mult, umiditatea scăzută cauzează uscarea mucoasei nazale și favorizează apariția sângerărilor nazale.

Meme Stoica s-a plâns de temperatura ridicată de la Erevan

De condițiile meteo din Erevan s-a plâns și Mihai Stoica. Directorul sportiv al celor de la FCSB a postat pe contul său de Instagram o fotografie făcută din camera sa de hotel în care apare o femeie care se folosea de o umbrelă pentru a se apăra de razele puternice ale soarelui. Mai mult, oficialul vicecampioanei României a arătat că la ora locală 13.00 (n.r. 12.00 ora României) erau 33 de grade și a adăgat textul:  “Temperatura resimțită 83ºC”.

Fotografia postată de Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, în care apare o femeie purtând o umbrelă pentru a se apăra de soarele puternic din Erevan
Fotografia postată de Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, în care apare o femeie purtând o umbrelă pentru a se apăra de soarele puternic din Erevan

Manșa tur din turul 2 preliminar al Europa League are loc azi, de la ora 20.00, pe “Alashkert Stadium”, acolo unde FCSB va încerca să își asigure calificarea în turul 3 al celei de-a doua mare competiție din Europa. Manșa a doua are loc joi, 1 august, de la ora 21.30, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu. Partidele sunt transmise PRO TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Și Viitorul are probleme în Belgia

FCSB nu este singura echipă care va avea probleme din cauza căldurii. FC Viitorul Constanța se va confrunta cu temperatura ridicată din termometre. Belgia a fost lovită de un val de căldură neobișnuită. Institutul Real de Meteorologie belgian a anunțat că, la o bază militară din nod-estul țării, s-au înregistrat 39,9 grade C, cea mai ridicată temperatură de la începutul observațiilor, în 18.33. Un nou record este așteptat să se înregistreze azi, când sunt așteptate 41 de grade C la umbră.

  • 33,10 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt
  • 4,73 milioane de euro valorează lotul lui Alashkert