Life

Coșmarul trăit de Dana Roba, noi detalii: „Mama-i mamă, nu-i mătușă!”

Dana Roba a povestit câteva din cele mai dure momente ale vieții sale, culminând cu violența soțului ei, care a lovit-o cu ciocanul în cap.
05.08.2023 | 15:26
Cosmarul trait de Dana Roba noi detalii Mamai mama nui matusa
Dana Roba, invitată în emisiunea „În oglindă” de la Kanal D2
ADVERTISEMENT

Dana Roba are o poveste de viață care poate fi transpusă într-un roman sau un film tragic!

Dana Roba, confesiuni tulburătoare despre atacul cu ciocanul și relația cu părinții ei

În ciuda tuturor dificultăților prin care a trecut, make-up artista a rămas o femeie puternică și astăzi e din nou în picioare, cu toate că putea să nu mai fie după atacul cu ciocanul al fostului ei partener de viață.

Dana Roba a rememorat tragedia despre care încă vorbește toată țara, în cadrul emisiunii „În oglindă!”, de la Kanal D2. Ediția în care fosta lui Nicolae Guță dezvăluie aspecte cu totul neștiute despre acea dimineață fatidică, dar și despre copilăria ei și plecarea de acasă, dintr-o familie de pocăiți, va fi difuzată astăzi, 5 august, de la ora 22:30.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă. S-a transformat în demon”

„Mi-am dat seama cu cine stau în casă. Efectiv, s-a transformat în demon. Nici nu pot să reproduc înjurăturile. El nu muncea, pentru că a zis că stă cu copiii.

Înainte cu o săptămână de dezlegarea trompelor, m-a bruscat, m-a pus lângă întrerupător și mi-a zis că mă omoară. L-am luat în serios. Tatăl meu mi-a zis cu gura lui: ăsta vrea să îți ia viața.

ADVERTISEMENT

Când mi-a dat primul ciocan, m-am întors și am apucat să văd geamul.

Și-am văzut că se-mbina ziua cu noaptea. Mi-a zis: te omor, pocăita dracului, c**a dracului! Vreau să te văd întinsă pe masă. Zicea: tu nu mori odată? Vreau să te văd moartă!”, sunt doar câteva frânturi din interviul acordat de Dana Roba pentru Kanal D2.

Sătulă de regulile stricte impuse de familia ei pocăită, Dana a plecat de acasă, adolescentă fiind: „Mama-i mamă, nu-i mătușă”

O altă durere pe care Dana a ascuns-o în suflet este legată de familia ei. Vedeta a trebuit să respecte niște restricții din cauza religiei sale. La vârsta de 18 ani, Dana Roba a plecat de acasă pentru că nu a mai suportat să trăiască îngrădită.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să ne îmbrăcăm cuviincios. Faptul că un tată o obligă pe fata lui să poarte batic, mi se pare aberant. Baticul îl porți din dragoste față de Dumnezeu și atât. (…)

Nu a fost ușor (n. red.: să plece de acasă), pentru că m-a durut față de mama mea, îți spun sincer. M-a durut față de mama, de ea m-a durut. Mama-i mamă, nu-i mătușă!”, a mărturisit Dana Roba, înlăcrimată.

ADVERTISEMENT