Fotbal international

Cosmin Contra nu s-a bucurat la golul lui George Pușcaș! A fost singurul care s-a așezat pe bancă

Cosmin Contra nu sa bucurat la golul lui George Puscas A fost singurul care sa asezat pe banca

Selecționerul Cosmin Contra nu s-a bucurat la golul marcat de George Pușcaș în meciul România – Malta din preliminariile Campion atului European din 2020. Tehnicianul român a fost extrem de rezervat după ce ”tricolorii” au deschis scorul în întâlnirea de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,68 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe în meciul Scoția – Belgia”. Vezi toate cotele AICI

Cosmin Contra nu s-a bucurat la golul lui George Pușcaș

România a avut o primă repriză contradictorie împotriva Maltei. Deși au dominat autoritar întâlnirea, elevii lui Cosmin Contra nu au reușit să introducă balonul în plasă cu toate că au avut câteva ocazii importante. Iar atunci când Răzvan Marin a înscris, golul a fost anulat pentru poziție de ofsaid la Florin Andone.

Însă, repriza a doua a început excelent pentru ”tricolori”, George Pușcaș înscriind în minutul 47 cu o lovitură de cap după un corner executat de Ianis Hagi. Stadionul din Ploiești a explodat la reușita atacantului de la Reading, singurul care nu s-a bucurat fiind Cosmin Contra, care s-a retras sub copertina băncii de rezervă.

Cosmin Contra și George Pușcaș după ce România a deschis scorul cu Malta

Fanii români au recidivat la Ploiești

România – Malta se dispută în etapa a șasea a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Fanii ”tricolorilor” au recidivat și la această întâlnire: au aruncat cu torțe pe teren și au avut scandări anti-Ungaria și ”UEFA Mafia”.