Cosmin Olăroiu, start lansat în campionatul Chinei! Jiangsu Suning, victorie în prima etapă. Video

Claudiu Melinte    Traian Terzian   
în Fotbal international
03/03/2019, 15:43
Cosmin Olăroiu, start lansat în campionatul Chinei! Jiangsu Suning, victorie în prima etapă. Video GALERIE FOTO
Cosmin Olăroiu a avut parte de un start lansat în campionatul Chinei

Antrenorul Cosmin Olăroiu a avut parte de un start lansat în campionatul Chinei, echipa Jiangsu Suning învingând cu emoții pe teren propriu o contracandidată la titlu în acest sezon, Tianjin Teda. Formația tehnicianului român a avut un joc solid în care s-au remarcat cele două vedete din atac, brazilianul Alex Teixeira și italianul Eder Martins.

Cosmin Olăroiu, start lansat în campionatul Chinei

Echipa Jiangsu Suning s-a impus în meciul cu Tianjin Teda cu scorul de 3-2 și își anunță astfel intențiile de a lupta la câștigarea titlului în acest sezon. Prima repriză a fost una în care cele două formații s-au studiat destul de mult, dar chiar înainte de pauză brazilianul Alex Teixeira a profitat de o bâlbâială în defensiva oaspeților și a reușit să deschidă scorul.

Partea secundă a început bine pentru Jiangsu Suning, oaspeții rămânând în inferioritate numerică după eliminarea lui Zheng Kaimu. Imediat gazdele au profitat de acest avantaj și și-au dublat avantajul prin Eder, care a transformat un penalty. Tianjin a reintrat în joc după autogolul lui Gabriel Paletta, dar startul lui Cosmin Olăroiu a fost în cele din urmă unul bun.

Eder Mertens și Alex Teixeira sărbătorind unul dintre golurile marcate de Jiangsu Suning
Eder Mertens și Alex Teixeira sărbătorind unul dintre golurile marcate de Jiangsu Suning

Pentru Olăroiu urmează duelul împotriva campioanei en titre

Jiangsu Suning a primit un penalty în minutul 76 și brazilianul Alex Teixeira a reușit ”dubla”. Deși ave superioritate numerică, formația lui Cosmin Olăroiu a trăit cu sufletul la gură până la fluierul de final, după ce brazilianul Johnathan a redus din diferență în minutul 90. Fluierul final a venit ca o descătușare pentru gazde, care s-au impus cu scorul de 3-2.

În etapa a doua a campionatului chinez, Jiangsu Suning va avea o deplasare dificilă, urmând să joace sâmbătă, 9 martie, de la ora 13:35, cu Shanghai SIPG, campioana en titre, formație care îi are în lot pe brazilienii Oscar, Hulk și Elkeson. Înainte de începerea sezonului, Cosmin Olăroiu și-a prelungit contractul cu Jiangsu Suning și a fost lăudat de atacantul Eder Martins.

Închide ×