Life

Costel Biju a ajuns la spital. Ce a pățit manelistul chiar de Crăciun

În timp ce alții se bucură de timp cu familia de Crăciun, iată că alți ajung la spital. Sau cel puțin așa s-a întâmplat în cazul celebrului manelist, Costel Biju.
25.12.2022 | 16:28
Costel Biju a ajuns la spital Ce a patit manelistul chiar de Craciun
Costel Biju a ajuns la spital chiar de Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ne gândeam că sărbătorile de iarnă sunt doar despre fericire, iată că în unele familii se mai întâmplă și necazuri.

Costel Biju, la spital chiar de Crăciun

Spre exemplu, manelistul Costel Biju i-a îngrijorat pe fanii săi cu ultima postare. S-ar părea că acesta a ajuns la spital, chiar de Crăciun, unde i-a fost administrată o perfuzie.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în general, Costel Biju își ține la curent fanii cu momentele importante din viața sa. Tocmai din acest motiv, nu puțini au fost cei care au intrat la bănuieli după imaginea postată.

Încă nu este clar cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta, cert este că nu e prima oară când ajunge pe patul de spital. În urmă cu două luni de zile, artistul s-a confruntat cu alte probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Atunci, acesta a rămas fără voce la un eveniment și a fost nevoit să ia o pauză, chiar dacă nu și-ar fi dorit acest lucru. După cum le povestea acesta, celor de la Antena Stars, situația a fost una destul de gravă atunci.

Costel Biju a mai ajuns la perfuzii și în urmă cu două luni de zile

Mai exact, manelistul spunea că nu se putea ridica din pat și că nu a avut nicio șansă să se descurce singur. Acesta este și motivul pentru care a decis să meargă la medic.

ADVERTISEMENT

Atunci, medicii i-au administrat mai multe perfuzii, astfel încât acesta să își revină. Simptomele le simțea însă încă de când era pe scenă, a mai adăugat el.

Pe de altă parte, Costel Biju nu avea însă să știe că starea sa de sănătate se va deteriora și mai mult în câteva ore.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt mai bine, nu simt că se ameliorează situația, m-am trezit fără glas. Aseară la Giurgiu am cântat, dar nu mai puteam să mai cânt pur și simplu, nu aveam un timp de relax la voce, iar acum m-am trezit mai rău”, povestea celebrul manelist, la Antena Stars, în urmă cu doar câteva luni de zile.

Se pare însă că o parte din poveste se repetă și de Crăciun, însă de această dată, manelistul nu a dat niciun detaliu despre problemele pe care le are.

Amintim că și celebrul designer Iulia Albu a ajuns pe patul de spital chiar înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT
Tags: