Life

Iulia Albu are probleme de sănătate. Vedeta a ajuns la spital chiar înainte de Crăciun

Iulia Albu se confruntă cu probleme de sănătate chiar înainte de Crăciun. Vedeta a ajuns pe patul de spital și i-a îngrijorat pe fanii săi.
23.12.2022 | 15:46
Iulia Albu are probleme de sanatate Vedeta a ajuns la spital chiar inainte de Craciun
Iulia Albu a ajuns la spital chiar înainte de Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este de departe una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc.

Iulia Albu a ajuns la spital înainte de Crăciun

Mulți o apreciază pentru stilul său de a spune lucrurilor pe nume, în timp ce alții o critică pentru anumite replici. Chiar și așa, Iulia Albu a reușit să adune o comunitate destul de mare pe contul personal de Instagram.

Nu puțini sunt cei care o urmăresc pe celebra creatoare de modă, care are grijă să îi țină la curent pe aceștia cu unele dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Iulia Albu a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Vedeta a publicat o imagine pe contul personal de socializare, pe patul de spital.

Se pare că aceasta a avut nevoie de perfuzii pentru a-și putea reveni. Iulia Albu nu a spus însă ce probleme de sănătate are, însă dacă ne uităm la declarațiile ei din trecut, cel mai probabil, oboseala și-a spus cuvântul în cazul vedetei, chiar înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

”Așa, de sărbători”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor săi, în dreptul imaginii de pe patul de spital.

Iar Iulia Albu nu este singura care a ajuns la spital chiar înainte de sărbători. Și Liviu Vârciu își anunța anterior fanii că a avut nevoie de ajutorul medicilor.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, pe patul de spital înainte de sărbători

Se pare că după COVID, celebrul prezentator tv s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate care nu i-au dat deloc pace.

Liviu Vârciu a răcit din nou, însă având în vedere simptomele pe care le are, acestuia i-a fost teamă ca nu cumva să fi ajuns să se infecteze din nou.

ADVERTISEMENT

Iată însă că testul de COVID a ieșit negativ, însă chiar și așa, prezentatorul tv tot se simte destul de rău.

“Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la Covid ‘puturosule’.

M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: ‘A, covidul? Stai așa un pic…’. De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi”, spunea Liviu Vârciu pe Instastory.

Și Vlăduța Lupău a ajuns zilele trecute la spital, artista fiind nevoită să își anuleze un concert programat.

ADVERTISEMENT