Fotbal international

Costel Gâlcă confirmă negocierile din Spania! ”Sunt discuții avansate”

24.10.2018 | 18:16
Costel Galca confirma negocierile din Spania Sunt discutii avansate
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al echipei FCSB, Costel Gâlcă, a confirmat informația conform căreia se află în negocieri cu o formație din Spania. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani se află fără contract din luna noiembrie a anului 2017, după ce s-a despărțit de clubul Al Feiha din Arabia Saudită.

Constantin Gâlcă se află pe lista formației Gimnastic Tarragona, aflată pe ultima poziție din liga secundă spaniolă, care tocmai l-a demis pe antrenorul Jose Antonio Gordillo din cauza rezultatelor dezastruoase din acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă confirmă negocierile cu formația spaniolă Gimnastic Tarragona

”E adevărat, sunt în discuţii avansate cu Gimnastic de Tarragona”, a declarat Costel Gâlcă, conform gsp.ro, confirmând astfel negocierile cu formația spaniolă. Presa spaniolă a scris marți, că tehnicianul român este primul pe lista clubului catalan și se ”bate” pentru acest post cu Esteban Vigo, care a trecut pe la Dinamo București, dar care a fost demis după pregătirea de iarnă neapucând să debuteze în Liga 1 Betano.

Constantin Gâlcă nu ar fi la prima aventură ca tehnician în Spania, el începându-și cariera la Almeria B. După ce a trecut pe la naționala U17 a României și a reușit tripla campionat-Cupă-Cupa Ligii cu FCSB, fostul internațional român a pregătit-o un sezon pe Espanyol Barcelona. Apoi, pentru Gâlcă au urmat două experiențe în Arabia Saudită, la Al Taawon și Al Feiha.

ADVERTISEMENT
Costel Gâlcă salută galeria în vremea când antrena echipa Steaua București
Costel Gâlcă salută galeria în vremea când antrena echipa Steaua București

Dacă va ajunge la o înțelegere cu șefii clubului Gimnastic Tarragona, Constantin Gâlcă îl va pregăti pe atacantul cu origini române Nicolae Dumitru Cardoso, fost internațional italian de tineret și fost jucător al celor de la SSC Napoli. După disputarea a zece etape din liga a doua spaniolă, Gimnastic Tarragona se află pe locul 20, ultimul, cu doar șase puncte, la trei puncte în urma formației Extremadura care se află pe prima poziție care nu aduce retrgradarea.

În această vară, Costel Gâlcă a fost foarte aproape de o revenire în Liga 1 Betano, el fiind dorit de campioana CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu, dar și de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT