Sport

Costel Gâlcă, anunțat oficial la Universitatea Craiova! Obiectivul impus și salariul uriaș pe care i l-a oferit Mihai Rotaru. Update Exclusiv

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova! Fanatik a aflat că antrenorul care a adus ultimul titlu FCSB-ului este alesul lui Mihai Rotaru.
17.04.2024 | 11:26
Costel Galca anuntat oficial la Universitatea Craiova Obiectivul impus si salariul urias pe care i la oferit Mihai Rotaru Update Exclusiv
Costel Galca a semnat cu Universitatea Craiova / Facebook CS Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
17-04-2024
08:32

Costel Gâlcă, anunțat oficial de Universitatea Craiova

După ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că a semnat contractul, Costel Gâlcă a fost anunțat oficial de Universitatea Craiova pe rețelele de socializare. Antrenorul a semnat până în vara anului viitor, cu opțiune de prelungire și vine alături de 4 oameni în staff.

“OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! 

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Din noul staff tehnic vor mai face parte:
Dumitru Uzunea – antrenor secund
Iulian Matei – antrenor secund
Ciprian Pruna – preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii.

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”.

Mult succes!”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

17-04-2024
08:06

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova are, în acte, un nou antrenor. Conform informațiilor FANATIK, Costel Gâlcă a semnat contractul cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

Fostul mijlocaș al naționalei va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro și va avea ca obiectiv titlul în sezonul viitor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

17-04-2024
07:19

Obiectivul impus de Mihai Rotaru lui Costel Gâlcă: titlul de campioană!

Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate, Costel Gâlcă este alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor principal al Universității Craiova și va semna contractul în cursul zilei de miercuri, 17 aprilie.

După ce v-am dezvăluit salariul lunar pe care îl va primi în Bănie – 20.000 de euro, vă oferim noi amănunte din înțelegerea pe care Gâlcă o va parafa cu gruparea olteană. Aceasta se va întinde până în vara lui 2025 și o conține o clauză de obiectiv impusă de Mihai Rotaru.

Concret, patronul îi cere noului tehnician ca Universitatea Craiova să câștige titlul de campioană a României în sezonul viitor al SuperLigii! Iar în cazul fericit că va atinge acest obiectiv, contractul lui Costel Gâlcă se va prelungi automat cu încă un an, până în vara lui 2026.

Universitatea Craiova și-a găsit antrenor după despărțirea de Ivaylo Petev. FANATIK a aflat că antrenorul Costel Gâlcă este alesul lui Mihai Rotaru pentru a prelua banca „alb-albaștrilor”. Ultima oară la Radomiak Radom, Costel Gâlcă va sta pe bancă la meciul cu Sepsi, duminică, 21 aprilie, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii.

Costel Gâlcă semnează cu Universitatea Craiova! Pe ce perioadă s-a înțeles cu Mihai Rotaru și când începe treaba în Bănie

Mihai Rotaru s-a reorientat către Costel Gâlcă după demiterea bulgarului Ivaylo Petev. FANATIK a aflat că antrenorul român în vârstă de 52 de ani s-a înțeles cu omul de afaceri din Bănie pentru a prelua banca Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Costel Gâlcă va semna miercuri dimineață contractul pus pe masă de Mihai Rotaru. Liber de contract de la finalul anului trecut, Costel Gâlcă va semna un contract valabil pe 2 ani și două luni cu Universitatea Craiova.

Cele două părți s-au înțeles în proporție de 99%, doar mici amănunte mai sunt de pus la punct. Costel Gâlcă va semna sigur contractul cu Universitatea Craiova miercuri dimineață. Fostul antrenor de la FCSB și va încasa un salariu de 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, doar al doilea club din România din cariera lui Costel Gâlcă

Mihai Rotaru a fost nevoit să ia decizii radicale pentru a o aduce pe Universitatea Craiova pe linia de plutire. Cea mai importantă mutare a patronului din Bănie a fost demiterea lui Ivaylo Petev. Mirel Rădoi, Marius Șumudică sau Laurențiu Reghecampf s-au vehiculat a fi printre variantele omului de afaceri.

În cele din urmă, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Mihai Rotaru s-a oprit la Costel Gâlcă. Antrenorul este liber de contract de pe 27 noiembrie 2023, când s-a despărțit de polonezii de la Radomiak Radom.

ADVERTISEMENT

GSP a scris la 15 aprilie că Mihai Rotaru și Costel Gâlcă s-au întâlnit cu o zi înainte pentru a negocia contractul! Acela a fost momentul când au stabilit în mare cum ar urma să decurgă lucrurile la Craiova, urmând doar să mai rezolve câteva detalii.

În România, Costel Gâlcă a mai antrenat-o doar pe FCSB. Fostul mijlocaș român a pregătit clubul „roș-albastru” în perioada iunie 2014 – iunie 2015, reușind să își treacă în cont campionatul, Cupa României și Cupa Ligii României.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a debutat în antrenorat pe banca celor de la Almeria B. Ulterior, fostul internațional român a pregătit echipa U17 a naționalei României. Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Vejle, Al-Hazem și Radomiak Radom sunt celelalte cluburi din cariera de antrenor a lui Costel Gâlcă.

„Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc”

Costel Gâlcă a vorbit despre revenirea în fotbalul românesc în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul mare internațional român a analizat lotul Universității Craiova și a ajuns la concluzia că echipa patronată de Mihai Rotaru are nevoie de transferuri.

„Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții. Să ajungem la un acord comun. Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar. Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine.

Deocamdată, din România, e interes doar de la Universitatea Craiova. Sunt multe schimbări, dar pentru că nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Antrenorul care a fost acolo este unul foarte bun. 

Cu siguranță că pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători. Vom vedea. Dacă ajung să vorbesc, o să știți după aceea. În țările arabe am câștigat cel mai bine, desigur. Mult mai bine decât în La Liga”, a declarat Costel Gâlcă, la FANATIK SUPERLIGA.

  • 2 ani și 2 luni este perioada pe care Costel Gâlcă semnează cu Universitatea Craiova
  • 20.000 de euro lunar este salariul pe care Costel Gâlcă îl va primi în Bănie
ADVERTISEMENT
Tags: