Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie dezvăluie clauzele pe care Costel Gâlcă le pune ca să semneze în România. „Nu e antrenor scump”

Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care sunt clauzele pe care Costel Gâlcă le pune să semneze cu o echipă din România.
15.04.2024 | 14:30
Adi Ilie dezvaluie clauzele pe care Costel Galca le pune ca sa semneze in Romania Nu e antrenor scump
Adi Ilie dezvăluie clauzele pe care Costel Gâlcă le pune ca să semneze în România. „Nu e antrenor scump”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă este una dintre variantele lui Mihai Rotaru pentru Universitatea Craiova. Este ultimul antrenor cu care FCSB a câştigat titlul, în anul 2015, iar nouă ani mai târziu ar putea reveni în fotbalul românesc.

Adi Ilie dezvăluie clauzele pe care Costel Gâlcă le pune ca să semneze în România: “Nu este un antrenor scump!”

Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care sunt condiţiile pe care Costel Gâlcă le pune pentru a prelua o echipă românească, salariul fiind unul decent pentru SuperLiga:

ADVERTISEMENT

Condiţiile lui Gâlcă nu sunt foarte mari ca antrenor, să aibă un salariu uriaş pe lună, dar îşi pune clauză. Am avut ocazia să mai lucrez cu el. Este pe la 15.000 – 20.000 de euro lunar. Nu este un antrenor scump. 

Nu ştiu clauzele. Ar trebui să îşi pună clauză toţi antrenorii. Să mai văd pe cine pun patronii dacă îşi pun toţi clauză. Să nu mai vină Dică pe aici să plângă că l-au schimbat după o lună de zile. 

ADVERTISEMENT

“Îmi dai 500.000 de euro şi plec mâine dacă vrei. Mă duc în Dubai”

Să vedem dacă te mai dă afară. Puneţi 300.000 sau 500.000. Mi se pare normal. Eu aş pune clauză. De ce să se trezească patronul şi să mă dea afară peste o lună? 

Îmi dai 500.000 de euro şi plec mâine dacă vrei. Mă duc în Dubai. Plângea Dică pe aici. Lasă că mai vine la noi la emisiune. Gigi Becali trebuie să îşi pună lui clauza de reziliere (râde). 

ADVERTISEMENT

“Hagi avea clauză la Steaua şi foarte mulţi au avut clauze anti-patron”

Din câte ştiu, Hagi avea clauză la Steaua şi foarte mulţi au avut clauze anti-patron. Hagi a avut o clauză de 500.000 de euro la Gigi Becali. După aia, stai şi negociezi cu patronul.

Eu ţin minte ce s-a întâmplat. Eram manager atunci. Ştii cum e? Dacă îţi pui clauză de 1 milion de euro să vedem ce presiune mai există din partea patronului?”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

După ce a câştigat titlul cu FCSB, Costel Gâlcă a antrenat în La Liga la Espanyol. Ultima dată, antrenorul a pregătit Radomiak Radom din Polonia, până în 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: