Sport

Costel Pantilimon anunță un proiect câștigător la Poli Timișoara: „Sper ca echipa să revină cât mai curând în prima ligă”

Costel Pantilimon, noul manager general de la SSU Politehnica Timișoara, speră că „alb-violeții” vor avea un stadion nou și echipa va reveni în SuperLiga.
12.03.2023 | 19:11
Costel Pantilimon anunta un proiect castigator la Poli Timisoara Sper ca echipa sa revina cat mai curand in prima liga
Poli Timișoara e pe locul 19 în Liga 2 Casa Pariurilor cu doar 13 puncte. Sursă foto: Facebook Poli Timișoara
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon s-a întors la Politehnica Timișoara să salveze clubul de la retrogradare, iar fostul mare portar a fost foarte mulțumit de cum au arătat „alb-violeții” la meciul cu Dinamo.

Costel Pantilimon speră să salveze Poli de retrogradare: „Au un potențial enorm și merită să rămână în Liga 2”

Costel Pantilimon, noul manager general de la SSU Politehnica Timișoara, a vorbit la finalul meciului cu Dinamo despre salvarea echipei: „Cu siguranță a fost un derby, un meci cu încărcătură aparte. Mă bucur pentru băieți și sper să fie un boost de energie. Victoria ne-ar fi ajutat mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Timpul nu e cel mai bun prieten al nostru în acest moment și avem multe puncte de recuperat. Am încredere mare în acești băieți, au un potențial enorm și merită să rămână în Liga 2. A fost un meci cu o încărcătură aparte, de care unii jucători aveau nevoie”.

Chiar dacă bănățenii au obținut doar un punct, Costel Pantilimon a apreciat evoluția jucătorilor: „Au avut o atitudine profesionistă, pe care o așteptam de foarte mult timp. Sper să-i țină tot așa și să obțină maximum din cele șase meciuri care urmează”.

ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon vrea să o readucă pe Poli în prima ligă: „Eu sper cât mai curând, dar sunt și realist”

Costel Pantilimon a venit la Timișoara cu un obiectiv clar: revenirea echipei pe prima scenă. „Eu sper cât mai curând, dar sunt și realist. Asta e situația acum, dar ne concentrăm să creem stabilitate și un mediu de a face performanță. Toată lumea trebuie să înțeleagă asta că e nevoie de oameni care să sprijine acest club”.

Oficialul timișorenilor a fost impresionat de atmosfera creată pe stadionul Arcul de Triumf: „Mă bucur că a fost stadionul plin și s-au ridicat la nivelul galeriilor. Mă bucur că au ajuns să joace aici și sunt convins că sunt echipe care au potențialul să umple stadioane de genul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Pantilimon speră că Poli va avea în cele din urmă un nou stadion demn de o fostă campioană: „Se poate crea o stare din care toată lumea să beneficieze de aceste stadioane. Sperăm și la Timișoara să se concretizeze. Se vorbește, dar așteptăm și rezultatele”.